Pierre Rene Meteorites (Puder w kulkach)

• 13 lutego 2012 o 16:07
    Rewelacyjny i ta trwałość!
    Jestem posiadaczką odcienia 02 beige . -okropny puszek dodany do pudru (nakładam go dużym pędzlem,bo tym puszkiem wychodzą takie "placki" na twarzy") +nadaje cerze takiego ciepłego kolorku +nie ma w sobie żadnych połyskujących drobinek, za co mu chwała +nie ściera się +delikatnie wtapia się w cerę (podkreślam nim głównie kości policzkowe) +nie rozmazuje się +bardzo trwały, trwałość ok. 10 godz. (może i dłużej,ale nie miałam go na twarzy dłużej niż przez 10 godz.) Używam tego produktu od: ok.3 lata Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    seszene
    3 października 2010 o 20:55
    Rozświetlający tak!
    Mam dwa rozświetlający i brązujący. Co do pierwszego mi pasuje, lekko rozświetla i nie ma efektu brokatu na buzi, nakładam go dużym pędzlem. Nie używam pudru rozświetlającego codziennie, dlatego myślę, że jeszcze długo mi posłuży. Co do brązującego, ciężko wystarczającą ilość nałożyć na pędzel i trzeba się trochę napracować żeby był fajny efekt. Miałam lepsze. Rozświetlający kupie jeszcze na pewno, natomiast co do brązującego będę nadal szukać ideału :) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań:2
  • 9 czerwca 2010 o 12:42
    Nie taki super jak recenzje
    Kupilam zachecona opiniami na wizazu. Pierwszy minus - PRZEOKROPNY, babciny zapach! Katastrofa jak dla mnie. W ogole nie moge tego zapschu zniesc. Mam kolo pastelowy- w zasadzie efekt slaby. Czuje sie jakkby mnie ktos kreda biała wysmarowal. Nie polecam.Używam tego produktu od:3 miesiecy Ilość zużytych opakowań:w trakcie1
    anna996
    11 stycznia 2010 o 12:48
    Warto mieć
    Kupiłam najjaśniejszy odcień 01 Pastel ze względu na jasną cerę. Kupiłam i nie żałuję. W pudrze przeważają kuleczki białe i różowe, mniej jest beżowych, zielonych i fioletowych/niebieskich. Kuleczki są miękkie, ładnie nabierają się na pędzel(nie używam załączonego puszka). Nie kruszą się, nie sypią, nie brudzą. Puder dobrze się nakłada, daje delikatny połysk i rozświetlenie na twarzy. Można go stosować na całą twarz, albo na wybrane partie: policzki, czoło. Nadaje się na co dzień do pracy, gdyż nie jest to efekt brokatowy, sylwestrowy, a jedynie zdrowe ożywienie i subtelny blask na skórze. Zapach dla mnie przyjemny - toaletowo - pudrowo - babciny. Nie jest to może kosmetyk niezbędny, ale przyjemnie go mieć. Według mnie nie różni się od oryginalnych Meteorytów, a ja nawet wolę go od Guerlaina.Używam tego produktu od: kilku tygodni P.S. obecnie w nowym opakowaniu nie ma już bezużytecznego puszka, ale wygodny, płaski, szeroki pędzelek, co jest kolejnym plusem. Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 28 października 2009 o 11:34
    Niby ok...
    Puder w kulkach (kolor pastel)kupiłam oczywiście zachęcona opiniami z Wizażu i szczerze powiem że jestem lekko rozczarowana. Puszek oczywiście nadaje się do ozdoby, lub do użycia w sytuacji awaryjnej gdy nie masz przy sobie dużego pędzla. Zapach - pudrowy ale taki babciny, duszący. Efekt przy użyciu pędzla: bardzo delikatne rozświetlenie,bez efektu brokatu co jest dużym plusem.Przy nałożeniu zbyt dużej ilości (jak zrobiłam to za 1 razem używając załączonego puszka) twarz błyszczy się mocno, podkreślone są rozszerzone pory i wszelkie niedoskonałości. Być może to kwestia wprawy przy tego typu kosmetykach(której nie posiadam) - dla mnie efekt jest zbyt delikatny(pędzel) albo zbyt intensywny(puszek).Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1