Johnson's Naturally Soft, Oil Spray (oliwka w sprayu)

• 14 maja 2006 o 20:41
    brak nawilżenia
    Szybko się aplikuje - w sam raz dla leniwców - lekko natłuszcza, ale dla suchej skóry nie będzie sprzymierzeńcem - sprawdziłam na sobie :) dla samego przyjemnego zapachu nie warto.
    Olaola
    20 marca 2005 o 21:43
    Nawilżenia brak
    Na początku byłam zachwycona, bo i zapach piękny (choć przyznaję, że BARDZO intensywny) i wchłania się doskonale. Ale niestety na tym kończy się dla mnie przyjemność z używania tej oliwki :( Przede wszystkim brak obiecywanych efektów - zdecydowanie nie nawilża nic a nic, natłuszcza minimalnie, skóra nadal jest ściągnięta. Ponadto zaczął mi przeszkadzać ten spray, choć staram się jak mogę cała podłoga lub wanna jest później pokryta cienką, śliską warstewką. Dość niebezpieczne. Więc co z tego, że oliwka wyposażona w atomizer, skoro i tak muszę pryskać najpierw na dłoń? No i jeszcze jedna nieprzyjemna sprawa - mnie po krótkim czasie uczuliła i to bardzo mocno, co jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się przy stosowaniu jakichkolwiek kosmetyków. Więcej na mojej półce się nie pojawi :(
    spray
    3 grudnia 2004 o 22:58
    Siadaj, pała!
    Nie lubię tego czegoś. Nie dość, że nie nawilża, nie natłuszcza to jest mało wydajny i ma paskudny, chemiczny zapach. Nie ma żadnych, sprawdzonych i pożądanych właściwości klasycznej oliwki. Szkoda. Skóra jak była przesuszona i szorstka( dobra, przyznaję się: byłam kilka razy na solarium) tak jest nadal.. Mam wrażenie, że wyrzuciłam 15 zł w błoto.
    tea
    22 listopada 2004 o 21:39
    Więcej nie kupię
    Zacznę od plusów: *Ładne, poręczne opakowanie. * Oliwka rewelacyjnie się wchłania, nie jest tłusta Minusy: :( Zapach jest mdły, sztuczny i bardzo intensywny( przeszkadza mi) :( Słabo nawilża, wcale nie natłuszcza(a ja jednak chcę natłuszczenia) :( Jak dla mnie średniowydajny Kupiłam, spróbowałam, no i dobrze.. ale więcej nie kupię.
    Mariti
    20 września 2004 o 12:21
    Superancka!
    Ta oliwaka,podobnie jak inne tej firmy jest poprostu wspaniała!moja skóra jest po niej miła w dotyku, wygładzona, sama oliwka przyjemnie pachnie i szybko się wchłania.Polecam gorąco!