Kolastyna Fitberry, Tonik odświeżający Fińskie Jagody + Panthenol

• 19 grudnia 2010 o 15:47
    Przeciętniak.
    Tonik ładnie pachniał, to niezaprzeczalnie jego największa zaleta. Odświeżał skórę, jednak, tak jak twierdzi moja przedmówczyni, po użyciu tego kosmetyku twarz się lepiła. Nie bardzo, ale nie było to komfortowe. W końcu oddałam go mamie, jej się spodobał. Używam tego produktu od: używałam jakieś 7-8 lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 10 grudnia 2006 o 21:37
    Ma plusy i minusy
    Moja ocena byłaby o stopień niższa, ale jednak cena tego toniku jest wyjątkowo atrakcyjna, więc nie ma co przesadzać. Plusem jest jego bardzo "smaczny" zapach, i ogólne spełnianie funkcji, jakie tonik mieć powinien. Zdecydowany minus - po jego użyciu skóra jest trochę jakby "lepka", nie wiem jak to do końca opisać.. w każdym razie - to z pewnością nie przyczynia się do efektu odświeżenia. Po tym jednorazowym doświadczeniu dam sobie spokój z tanimi tonikami. Używam tego produktu od: ok 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 x 200 ml
  • 1 sierpnia 2005 o 9:44
    Świetny
    Naprawde super tonik! kupiłam w promocyjnej cenie ok 5.00 :) Przyjemnie odświeża i ożywia skórę, lekko przyjmenie pachnie jagodami. Skóra jest nawilżona, miękka, gładka. Tak jak mleczko, ma wygodna buteleczke z "dziubkiem" - za to plus. Gorąco polecam, ale ciężko kupić