Essence Pure Skin, Anti - Spot Cover Stick Korektor antybakteryjny w sztyfcie

• 4 października 2015 o 18:54
    Kryje, ale nie ma dobrego składu
    Ma fajny wybór kolorów i świetnie kryje, jak to sztyft. Jest go sporo bo aż 5gram, tani i łatwo dostępny, kiedyś stosowałam ale nie wrócę z pewnością do niego z uwagi na skład
    Zalety:
    • dobre krycie
    Wady:
    • skład
    Bleidd
    16 maja 2014 o 11:01
    straszny
    Kupiłam, bo na stare lata coś mi zaczęło wyskakiwać. Nieduże i niedużo ale coś z tym trzeba było zrobić. W naturze zobaczyłam to cudo za 10 zł. Producent obiecywał, że będzie leczyć i maskować. Posmarowałam nim syfki raz, drugi, trzeci i kolejny. Nie zniknęły, ale zaczęły boleć. Zdziwiłam się. Okazało się, że korektor nie wysuszył ale sprawił że wierzchnia warstwa skóry nad syfkiem stała się strasznie twarda, zupełnie zapchał pory w miejscu użytkowania, co wywołało wysyp niespodzianek (teraz zamiast dosłownie kilku mam całe stadko). Dodatkowo pod tymi utwardzonymi syfkami nazbierało się strasznie dużo obrzydliwej ropy. To nie jest mój pierwszy korektor antybakteryjny, wcześniej używałam już nie produkowanego przez Maybelline, ale ten to kompletna porażka.Jedna gwiazdka za to, że coś tam na chwile można było zamalować i nie było tego widać. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 9 grudnia 2013 o 10:07
    JAK NA RAZIE NAAAJ
    Pierwszy korektor, który naprawdę ukrywa niedoskonałości, świetnie współgra z moim odcieniem skóry (używam nr 01-beige) i nie spływa z twarzy. Niestety kiepsko z dostępnością, w moim mieście niestety go nie znalazłam, zamawiam przez internet za 9 zł + 9 zł przesyłka. Zdecydowanie mój typ. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze
    cuciola
    31 lipca 2013 o 15:59
    Fajny!
    +tani +kremowy +dobrze kryje przebarwienia i wypryski +wygodny sztyft +antybakteryjny, wysusza niedoskonalosci +trwaly +ma 3 odcienie Niczym sie nie rozni od Rimmela Hide the blemish. Polecam, zwlaszcza ze cena jest atrakcyjna! Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 sztyft
  • 3 lipca 2013 o 23:33
    Świetny :)
    Używając po raz 1 czułam się zawiedziona i oszukana. Wolałam 1 wersję - węższą (wygodniejszą w użyciu) bardziej kremową. Z czasem jednak polubiłam z braku laku i ten korektor. +całkiem niezłe krycie oraz trwałość +dobry zarówno na wypryski jak i zaczerwienienia +wydajny +kremowa konststencja ułatwia aplikację +cena +zlewa się ze skórą -wolałam poprzednią wersję PODSUMOWUJĄC: Za tę cenę - jak najbradziej! Używam tego produktu od: już nie pamiętam :) Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe (+1 całe starej wersji ;)