Listerine Smart Rinse, Płyn do płukania jamy ustnej dla dzieci (różne rodzaje)

Stara wersja produktu

Listerine Dla Dzieci Smart Rinse Owocowy (Kids Różowy) 250ml

• 17 lipca 2018 o 14:38
    Uczy higieny
    Wariant owocowy jest super dla mojej córki. Trudno było nauczyć ją codziennego szczotkowania zębów, ponieważ pasty maja dość specyficzne smaki, nawet te owocowe. Mała chętnie sama z siebie używa płynu, po każdym posiłku biegnie wypłukać ząbki. Produkt ma przyjemny smak, choć dla dorosłych moze byc za mało odświeżający. Jednak dla dziecka jak znalazł. Odświeża oddech i barwi pozostałości jedzenia na różowo, przez co dziecko samo dostrzega czy dobrze umyło zęby.
    Zalety:
    • Smak
    • Działanie
    Wady:
    • Mała wydajność
  • 2 kwietnia 2018 o 0:41
    Zawsze obecny w mojej łazience.
    Ja nie wyobrażam sobie życia bez Listerine. Zaraziłam też moje dzieciaczki. Na płyn trafiłam pierwszy raz w Anglii. Kupowałam go w Poundland za 1 £. Ogromne zdziwiłam się gdy zobaczyłam że cena w Polsce jest 3 krotnie wyższa. Ale mimo wszystko dzieci nie chcą innego. Córka uwielbia wersję truskawkową natomiast synek mięte. Rewelacyjby jest ten dozownik kieliszek, który pod naciskiem uzupełnia się. Świeżość jest wyczuwalna długo. Pięknie wspomaga Oczyszczanie jamy ustnej. Dzieci za nim szaleją. Czego więcej można oczekiwać od ideału? Polecam.
  • 1 kwietnia 2018 o 20:42
    wybór mojej córki
    Wypróbowałyśmy kilka płynów do płukania ust dla dzieci i tylko ten moja córeczka zaakceptowała. Ba! Przepada za nim. Płyn zamknięty jest w klasyczną buteleczkę, jak "dorosły" Listerine. Jeszcze dwa lata temu można go było znaleźć w opakowaniu z "pompeczką", która wg mnie była o wiele wygodniejsza przy dziecku. Oceniam smak owocowy, jako że wersji miętowej nie mogę nigdzie stacjonarnie spotkać. Płyn ma intensywnie owocowy smak, słodki, ale jednocześnie odświeżający, jak gumy huba-buba. Przez jakiś czas czuć jeszcze efekt odświeżenia. Obecnie, kiedy jestem w ciąży i mocniejsza mięta mnie odrzuca sprawdza się również i dla mnie. Cena dosyć wysoka, a płyn do najwydajniejszych nie należy, jednak wierzę, że warto. Polecam spróbować.
  • 22 lutego 2018 o 16:37
    dobra alternatywa dla "dorosłych" płynów
    Wypróbowałam chyba wszystkich płynów do płukania paszczy z podpisem "łagodny", po każdym musiałam po płukaniu przepłukać wodą, bo nie moglam wytrzymać posmaku. Aż kupiłam różowy Listerine dla dzieci - bardzo mi pasuje. Owocowy posmak nie drażni, może nie utrzymuje się rewelacyjnie długo, ale nie przeszkadza mi to. Wydajności nie oceniam, bo mam wrażenie, że inni członkowie rodziny mi go podbierają. Podsumowując - jeśli nie znosisz posmaku tradycyjnych płynów do płukania jamy ustnej spróbuj tego. Nie próbowałam wersji zielonej.
    Zalety:
    • odświeża przeciętnie, ale wystarczająco
    • nie piecze, nie podrażnia
    • zostawia owocowy posmak
    Wady:
    • dość wysoka cena, ale spróbuję zapolować na większe opakowanie
  • 11 stycznia 2018 o 0:33
    Najlepszy płyn dla dzieci
    Płyn do płukania ust Listerine dla dzieci w obu wariantach jest wspaniałym płynem do ust . Jest delikatny dla buzi dziecka a jednocześnie intensywnie ja odświeża i wystepuje w przyjemnych wariantach smakowych. Chroni zęby i dziąsła przed podrażnieniem i jest łagodny . Nadaje się do użycia również przez starsze osoby , jest miłą odmianą od nieprzyjemnych w smaku płynów dla dorosłych .
    Zalety:
    • Przyjemny smak
    • Zachowuje świeżość jamy ustnej