Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, Natychmiastowa terapia dla mocno zniszczonych włosów (stara wersja)

Stara wersja produktu

• 28 marca 2022 o 14:26
    Silnie odbudowująca odzywka
    lekka odzywka do włosów zniszczonych , dobrze sie ja spłukuje nie obciąża włosów i jak producent obiecuje regeneruje i naprawia zniszczone włosy . nie powoduje ze kolor z włosów blaknie
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • wydajny
    • fajne podróżne opakowanie
    Kafe81
    6 lutego 2021 o 15:44
    dobra pielęgnacja za grosze
    Ostatnio polubiłam mini kosmetyki, nie znudzą się szybko i można wypróbować ich o wiele więcej, kosztują znacznie mniej od swoich większych braci i nawet jak mi coś nie podpasuje to mniej żal 4 zł. niż 40. Takie myślenie towarzyszyło mi przy zakupie tej odżywki/maski/serum? Choć firmę Gliss Kur dobrze znam, nie bardzo pasują mi ich produkty. Mała 20 ml. tubka kosmetyku jest bardzo poręczna, lekka i świetnie nadaje się na wyjazd, odłamywana zakrętka pozwala zabezpieczyć kosmetyk po użyciu, nic się nie wylewa, ani nie wycieka. Szata graficzna produktu jest ok, choć nie ma to dla mnie znaczenia, ponieważ produkt jest u mnie krótko więc nie ma okazji ani zdobić, ani szpecić mojej łazienki. To taki typowy "glisskurowy" kosmetyk z ichnim desingiem. W składzie znajdziemy keratynę, emolienty, substancje myjące, zagęstniki, alkohol. Producent obiecuje, że wystarczy pozostawić produkt tylko na1 minutę, a spełni swoją rolę, czyli odżywi, nawilży i zreperuje zniszczone włosy. Czy tak było? Mam spore wymagania jeśli chodzi o pielęgnację włosów, są suche i zniszczone rozjaśnianiem, przestałam stosować odżywki, bo one są dla mnie za słabe (jedynie czasem kiedy myję włosy metodą OMO), muszę ratować się konkretnymi, ciężkimi maskami, raczej sięgam po te profesjonalne, bo drogeryjne nie radzą sobie prawie wcale. Jakie było moje zaskoczenie kiedy ta mała "perełka" zadziałała jak opatrunek na moje włosy, przy pierwszym podejściu trzymałam ją na włosach ok. 2 minut, super działanie, włosy rozczesały się gładko, były lśniące i wyglądały niezwykle zdrowo. Drugie podejście było już dłuższe ok. 10 minut i efekt super, odżywione gładkie włosy. Nie elektryzowały się, dobrze układały i jakiś taki blask bił od nich. Cudo! Produkt nie obciążył, ani nie spowodował u mnie żadnych dziwnych historii typu łupież czy swędzenie. Znam lepsze maski za które płacę duże pieniądze, za tą odżywkę zapłaciłam 4 zł, wystarczyła mi na trzy aplikacje, rachunek więc jest prosty. Może nie będzie to moja codzienna pielęgnacja, ale zaprzyjaźnię się z tą maską/serum? na dłużej, a już obowiązkowo będę ją zabierała w podróż. Polecam, wart spróbować, naprawdę działa.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • wygładzenie
    • zdrowy blask
    • skład
    • małe opakowanie
  • 19 kwietnia 2020 o 15:18
    Dobry produkt
    Odżywka, chyba tak mogę nazwać ten produkt, ma za zadanie działać błyskawicznie. Już po jednej minucie mamy zauważyć regenerację ekstremalnych zniszczeń, odporność i blask. Ja osobiście produkt zostawiłam na kilka minut, i muszę przyznać że moje włosy bardzo polubiły taką odżywkę. Są po niej fajnie odżywione i lśniące. Keratyna na pewno działa na odbudowę zniszczeń. Włosy świetnie się rozczesują i ładnie pachną.
    • Działanie
    • Mała pojemność idealna na podróże
  • 15 lutego 2020 o 15:18
    Super
    Bardzo lubię tą terapię dla włosów i moje włosy też:-) Domowe Spa dla włosów to szybka i skuteczna regwneracja dzięki Gliss Kur. Mała tubka sprawia ze włosy wyglądają na odzywione, zregwnwrowane i pieknie nablyszczone. Mało tego po użyciu jej nie mam problemu z rozczesywaniem.
    Zalety:
    • Odżywia
    • Nawilża
    • Nablyszcza
    • Regeneruje
    • Ułatwia rozczesywanie
    Wady:
    • Mała pojemność
  • 29 września 2019 o 10:37
    Średni produkt
    Moje włosy od kiedy rozjaśniłam koncówki wymagaja szczególnej pielegnacji, Puszą się, placzą sa bardzo niesforne. A do tego jesien i wilgotne powietrze tym bardziej im nie pomagają. Przy ostatnim wyjezdzie kupilam ten miniprodukt, gdyz uwielbiam takie mini produkty na wyjazdach. Nie zajmuje dużo miejsca, jest wydajny (starczyl na moje wlosy na 3 aplikacje). Opakowanie w formie malej tubki naprawde super, poreczne. Zatyczką mozna zatkac produkt do nastepnego uzycia i za to duzy plus. Sam kolor opakowania bardzo wyrafinowany, zwracajacy na siebie uwagę. Produkt dosc latwo wycisnac z tubki praktycznie do ostatniej kropelki. Sama odżywka jest bardzo gestym kremem. Pachnie jak dla mnie przepieknie! I ten zapach naprawde dlugo utrzymuje sie na wlosach. Stosowalam jako zwyczajna odzywkę na wyjezdzcie i trzymalam standardowo mysle ze okolo 2-3 minut. Po zmyciu wlosy dosc wygladzone i miekkie, ale po wysuszeniu niestety czar pryska. Nie zauwazylam wiekszych zmian i za to mega minus. Jedyny plus to to, ze wlosy chyba lekko lepiej sie rozczesywaly. Mysle ze na krótkie wyjazdy produkt jest ok, ale na dluzsze stosowanie jednak wybieram cos innego,
    • tubka
    • zamkniecie w zakretce