Marion Oczyszczające płatki na brodę i czoło

Marion Płatki oczyszczające na brodę i czoło

• 22 marca 2021 o 16:26
    Rozczarowanie
    Używa od:próbka
    Kupiłam je w rossmannie . Były w koszu za 99 groszy. Postanowiłam przetestować je, chociaż już wcześniej używałam plasterków takiego typu... Na nosie mam zaskórniki z którymi walczę od lat. Jest to ciężkie miejsce i sama walka z wągrami jest bardzo trudna. Sięgałam po różne plasterki z różnych firm. Działały jedne lepiej, drugie gorzej, ale po te już nigdy więcej nie sięgnę i bardzo żałuje, że je kupiłam, bo są one beznadziejne! Wykonałam je tak jak na opakowaniu było napisane. Zerwałam po 15 minutach plasterek, co było bolesne i nic na nim nie było, ani jednej kropeczki.... Na brodzie plasterek również nie zadziałał. Zero działania. Nic. Trudno się ocenia się produkt, który nic nie daje i pozostaje mi tylko dać mu 1 gwiazdkę.
  • 13 maja 2018 o 17:41
    uwaga! użyte niezgodnie z przeznaczeniem
    Nie mam problemów z wągrami na czole ani brodzie. Plasterki były bardzo tanie, dlatego stwierdziłem, że warto je przetestować. Mam problem z dużą ilością wągrów na nosie, dlatego w tym miejscu użyłem tych płatków. W opakowaniu znajdują się dwa płatki, jeden większy na brodę i drugi mniejszy na czoło. Trochę musiałem kombinować, żeby przykleiły się dobrze na nos, tam gdzie mam problemy ze skórą. Muszę przyznać, że plastry wypadły bardzo dobrze, usunęły dużą ilość wągrów i zanieczyszczeń. Zabieg był bezbolesny. Plastry miały delikatny niewyczuwalny zapach. Myślę że jestem w stanie użyć ich ponownie.
  • 12 lipca 2017 o 23:20
    Bardzo złe.
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    DZIAŁANIE: Niestety po użyciu nie były widoczne żadne efekty. Aplikacja również była zła, ponieważ plastry nie chciały trzymać się na skórze. Produkt sam w sobie nie miał zbyt przyjemnego zapachu. CENA: Niska cena, jedyna zaleta. OPAKOWANIE: Estetyczne, lecz mogło być bardziej kreatywne.
    Zalety:
    • cena.
    Wady:
    • brak efektów,
    • zła aplikacja.
  • 23 czerwca 2017 o 22:36
    Bezużyteczne.
    Robią zupełne nic na twarzy. Żadnych efektów, śmierdzą jak taśma klejąca, są sztywne, twarde, usuwanie ich to jedna wielka tragedia - boli zupełnie tak jakby sobie do twarzy przykleić powertape'a. Można sobie nimi zrobić tylko krzywdę, nie polecam :-)
    Zalety:
    • nic
    Wady:
    • śmierdzi taśmą
    • usuwanie jest cholernie bolesne
    • nie usuwa żadnych zanieczyszczeń
  • 7 stycznia 2016 o 21:50
    szkoda czasu, pieniędzy i pół gwiazdki
    Otwierając opakowanie od razu miałam złe przeczucia. Te kawałki papierka trudno nawet nazwać płatkami, Bardziej pasuje do nich nazwa mini-płateczki. To było naprawdę zabawne. Maleńkie skraweczki pseuda-płatka. Czy ma ktoś tak małe czoło??? I tak maluteńką brodę. No nic, trudno pomyślałam. Zależało mi bardziej na brodzie i te dwa papierunie jakimś cudem nakleiłam właśnie na niej. Nie powiem, trzymały sie dobrze. Ale nie usunęły ANI JEDNEGO WĄGRA!!!! Ktoś wcześniej dobrze napisał: lepszy efekt by przyniosło użycie taśmy klejącej. Szkoda kwadransa i prawie trzech złotych. Używam tego produktu od: pierwszy i ostatni raz !!!! Ilość zużytych opakowań: jedno - jedyne