AA Ultra Nawilżanie, Krem intensywnie nawilżający 24h na noc (nowa wersja)

• 30 grudnia 2015 o 12:36
    krem nawilżający który nienawilża
    plusy: -nie roluje się -dobry pod makijaż -wydajny -nie zapycha minusy: -duża zawartość alko,dlatego często czuć pieczenie -nie czuć nawilżenia, tylko wysuszenie - zostawia na skórze powłokę, która się nie wchłania. Jeżeli przebywasz w suchym pomieszczeniu z tej powłoki zrobi się nieprzyjemna skorupka. W wprawdzie jest sporo plusów, ale nie mogę go polecić, bo nie spełnia swojego podstawowego zadania - nie nawilża. Działa odwrotnie. Przesusza tą skórę. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania
  • 15 listopada 2015 o 19:01
    taki sobie
    Gwiazdki odbieram za to, że mnie zapychał, po za tym nawilżenie takie sobie, po aplikacji mocno się świeci. Zapach przyjmeny, konsystencja trochę przypominała gęsty budyń. Używam tego produktu od: 6 miesięcy (tak na oko ;) ) Ilość zużytych opakowań: jedno całe
    Quaithe
    1 czerwca 2015 o 14:19
    Lubię
    Jeden z moich ulubionych kremów nawilżających. Co mi się bardzo podoba to konsystencja. Produkt bardzo dobrze nawilża.Nie robi żadnej krzywdy mojej skórze. Kolejnym plusem jest szybkie wchłanianie.Stosuje go na dzień i na noc. Plusy: +konsystencja +nawilżanie +szybko się wchłania +nie podrażnia +nie zapycha +ładny zapach +pudełeczko Minusy: -brak! Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
  • 22 maja 2015 o 23:41
    Fajny, niedrogi, zgodny z opisem producenta
    Miło mieć na swojej półce coś, co pokrywa obietnice producenta. Krem rzeczywiście nawilża, dobrze się wchłania, ma naprawdę fajną konsynstencje, dość neutralny jak dla mnie zapach. Firma AA rzadko mnie zawodzi. Dzięki temu kremowi pokonałam problem suchej skóry, który nie powraca, choć jestem dopiero w trakcie pierwszego opakowania. Lubię probować nowych kosmetyków i szukać ideału, ale ten ląduje naprawde wysoko na mojej liście. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno, 50ml
  • 26 marca 2015 o 0:23
    Dobry kremik.
    Bardzo dobry kremik-przyjemna lekka konsystencja, nie zatyka porów, nie podrażnia skóry, delikatny, doskonale się wchłania.Teraz sobie leżę przed spankiem posmarowana nim-odpręża, relaksuje, nie świece się po nim, odżywia skórę.Przyjemny bardzo delikatny zapach.Opakowanie toporne;)Efekt nawilżania jednak mógłby być intensywniejszy, często pomimo zastosowania następnego dnia mam suchą skórę.Cena niewygórowana.Godny polecenia-fajny kremik za niewielkie pieniądze, łatwo dostepny.Duzy plus za to,iż często zatrę oczy kremem i od razu łzawią mi oczy.Po tym kremiku tego nie ma!!!Skóra jest głądka i elastyczna. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego.