Vichy Dercos, Nourishing Reparative Cream Conditioner Odżywka do włosów odżywczo - regenerująca w kremie (nowa wersja)

VICHY DERCOS Odżywka włosy suche i zniszczone 150ml

Enzi
    31 sierpnia 2018 o 18:13
    rewelacja
    Nie wiedzialam, ze Vichy ma odzywki do wlosow. Po tym jak bardzo mi przypasowaly szampony dokupilam odzywke. Mam wlosy prawie do pasa, geste i rozjasniane. Do tego niemal wszystkie szampony i odzywki powoduja u mnie lupiez i swedzenie glowy. Wlosy mam rozjasnione, czesto sianowate. Ta odzywka jest genialna. Minusme jest cena i male opakowanie. Tuba 150 ml starcza mi na ok miesiac a kosztuje ponad 60 zl. Zapachu jako tako nie ma . To na tyle minusow. Odzywka doskonale nawilza i odzywia wlosy. Po wysuszeniu wlosy sa gladkie i blyszczace. Nie elektryzuja sie ani nie pusza. Koncowki sa nawilzone i wygladzone. Skora glowy nie swedzi. Wlosy nie sa obciazone. Mozna troche wmasowac w skore glowy i nie bedzie powodowala oklapniecia wlosow. Odzywka super wygladza wlosy i nablyszcza. Zaprzyjaznimy sie na dluzej.
    Zalety:
    • Spelnia wszystkie obietnice producenta
    Wady:
    • droga
    p2807
    21 maja 2018 o 13:57
    Przyjemniaczek!
    Na wstępie zaznaczę, że mam bardzo suche i szorstkie włosy. Ta odżywka bardzo dobrze odżywia i dociąża je. Jestem zadowolona z efektów. Przyjemna aczkolwiek gęsta konsystencja - nie spływa z włosów. Bardzo ładnie pachnie. Jest wydajna. Wg mnie ta złota seria jest najlepsza ze wszystkich dercosów i warta swojej ceny ! :)
    Zalety:
    • dociążenie i odżywienie włosów
    • przyjemna aplikacja
  • 5 lutego 2017 o 19:11
    Najlepsza!
    Długi czas szukałam odżywki, która nawilży moje włosy i dodatkowo nie obciąży ich. Po próbowaniu najróżniejszych drogeryjnych "cudów", sięgnęłam w końcu po markę produktów, z których zawsze byłam zadowolona. I tak też było tym razem. Odżywka pięknie nawilża włosy, włosy robią się miękkie już podczas spłukiwania. Dodatkowo problem z rozczesywaniem włosów całkowicie znikną. Zapach delikatny, nienachalny. Włosy są miękkie , sypkie i lśniące. W końcu znalazłam swój HIT. Szkoda, że jest tylko w opakowaniach 150 ml. Warta swojej ceny, ale często można kupić w dobrych promocjach. Polecam!
    Drogeria Super-Pharm
    Izusia8
    26 grudnia 2016 o 12:15
    Bardzo dobra
    Bardzo dobra odżywka, świetnie nawilża, nie obciążając włosów. Włosy są lśniące, bardzo miłe w dotyku, wyglądają na lepiej odżywione. Używam co drugie, trzecie mycie i w moim przypadku to wystarcza. Jedyne, co mogę tej odżywce zarzucić, to niezbyt dobra (moim zdaniem) wydajność.
    Drogeria Super-Pharm
  • 15 czerwca 2015 o 3:34
    rewelacja
    Długo nie miałam pojęcia, że Vichy poza szamponami, ma także odżywki. Gdzieś kiedyś na blogu przeczytałam recenzję i postanowiłam spróbować. Odżywka okazała się fantastyczna. Ładne, wygodne opakowanie w formie tuby. Odżywka ma kremową konsystencję - nie za gęstą, nie za rzadką. Jest bardzo wydajna, łatwo się rozprowadza na włosach, nie spływa. Zapach jest delikatny, nie nachalny. Jak najbardziej na plus. Najważniejsze dla mnie jest jednak działanie, a ono w przypadku tej odżywki jest rewelacyjne. Włosy są idealne - nawilżone, gładkie, sypkie, zdyscyplinowane, miękkie (ale nie za miękkie), pięknie się układają, są sypkie, absolutnie nie obciążone. Ma fajny skład i przy systematycznym używaniu ma szansę faktycznie poprawić kondycję włosów. Nie trzeba trzymać jej na głowie godzinami, wystarczy dosłownie 5 minutek :) Absolutnie zakochałam się w tym produkcie i na pewno sięgnę po kolejne opakowanie. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego