Philips SalonStraight Active Ion HP 8310/00, Prostownica ceramiczna

• 26 czerwca 2017 o 16:48
    Idealna
    Uwielbiam proste włosy a w tym przypadku dobra prostownica to podstawa. Swoją mam już około 7 lat i dopiero po takim czasie wymaga wymiany, choć nadal działa. Moje włosy nie są kręcone ale lubią żyć własnym życiem. Prostowałam też włosy znajomym i kobietom z rodziny. Prostownica sprawdza się rewelacyjnie. Nie tylko do prostowania ale także do kręcenia włosów. Nie raz słyszałam od osób które czesałam,że tak idealnie wyprostowanych włosów jeszcze wcześniej nie miały. Szybko się nagrzewa a brak licznika to wygoda, gdyż i tak zawsze ustawiałam najwyższą temperaturę. Do tego prosty, elegancki i kobiecy design. Służyła mi 7 lat i to chyba najlepszy dowód na to, że to dobry produkt.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    • Łatwość obsługi
  • 9 lipca 2014 o 15:51
    Jestem na tak :)
    Używałam tej prostownicy kilkanaście razy i wydaje mi się że opinie o niej nie są przekłamane. Bardzo dobrze prostuje, włosy są gładkie i lśniące. Dodam, że te efekty utrzymują się długo. Jedynym minusem dla mnnie jest fakt, iż prostownica nagrzewa się tylko do 210 stopni. Przy moich kręconnych włosach potrzeba 230 by fryzura była trwalsza i można było wyjść z nią na mgłę. Jednak swego czasu bylam nią zachwycona :)
  • 1 lipca 2013 o 19:58
    jestem zadowolona
    Długo szukałam prostownicy do moich włosów. Kiedyś były naturalnie proste, ale oczywiście naszła mania obcinania i cieniowania więc i ja nie mogłam pozostać w tyle ;) Później moje włosy stały się bardziej puszyste i nie chciały się ładnie układać. Ta prostownica świetnie prostuje je na całej długości, od nasady aż po końce. Włoski po niej bardzo ładnie się świecą i długo się utrzymują, nawet jeśli mają styczność z wilgotnym powietrzem. Jedynym minusem jest to, że przy nagrzewaniu prostownica wydziela nieprzyjemny zapach. Ale jestem jak najbardziej na tak! Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1