Avon Advance Techniques 360 Nourishment, Moroccan Argan Oil Mask Maseczka z olejkiem arganowym do każdego rodzaju włosów

ev6
    11 maja 2017 o 19:31
    Jako odżywka sprawdza się dobrze, na maskę za słaba
    Całkiem polubiłam tą maskę i określiłabym ją jako dobrą, choć w mojej opinii nie ma tak intensywnie regenerującego działania, jakim powinna cechować się maska. Stosowałam ją pomiędzy innymi, mocniejszymi produktami, jako uzupełniającą, delikatną pielęgnację - delikatną, bo maska jest rzeczywiście łagodna, lekka, nie obciąża włosów. Wszystko, co ma w składzie olejek arganowy, zazwyczaj służy moim włosom i działa na nie widocznie wygładzająco, dlatego ją kupiłam. I rzeczywiście, dobrze nawilżała moje włosy, wygładzała ich powierzchnię, miały po użyciu ładną fakturę i blask. Nawilżenie było długotrwałe i do następnego mycia włosy były w dobrej kondycji. Włosy po niej dobrze się rozczesywały, były lekkie. Nie podrażniała skóry głowy, była wygodna w aplikacji, dobrze wchłaniała się we włosy. Opakowanie - wolę pudelka, ale było funkcjonalne jak na tubę, prawie do końca udało się wycisnąć zawartość, nożyczki poszły w ruch dopiero kiedy na dnie została ilość na może jedno zastosowanie. Ma ładny zapach jak większość kosmetyków do włosów Avon. Być może jeszcze będę do niej wracać, ale nie wiem tego na pewno, nie była zła, ale też nie zrobiła z moimi włosami nic spektakularnego, więc raczej będę jak to zawodowy kosmetykoholik snuć się po Rossmannie w poszukiwaniu nowych zdobyczy do wypróbowania. Życie jest zbyt krótkie, by tkwić przy jednej masce, która nie zasłużyła na moje 5 gwiazdek ;) (moje włosy: cienkie, delikatne, suche)
  • 19 kwietnia 2017 o 1:28
    duża porcja nawilżenia dla włosów
    maseczkę z olejkiem arganowym kupiłam na promocji za okolo 6zł, wart jest tej ceny, w cenie regularnej nie kupiłabym, + maseczka jest gęsta, nie spływa z włosów, + jest wydajna, + zamknięta w wygodnej stojącej tubie (pod koniec stosowania bez problemu można tubę rozciąć by wykorzystać do końca), + nadaje włosom miękkość i wygładza, + sprawia, że włosy się nie plączą i nie ma kłopotu z rozczesywaniem, + włosy po użyciu tej maski wyglądają na zdrowsze, bardziej zadbane, maseczka działa i jest komfortowa w stosowaniu, warto kupić na promocji, zapach jest średni, to oczywiście kwestia upodobań, zazwyczaj produkty pielęgnacyjne do włosów pozostawiają po sobie lekki zapach na dłuższy czas po użyciu, ten na dłuższą metę zaczyna mnie drażnić - odejmuję gwiazdkę
  • 14 lutego 2017 o 19:12
    Obciąża włosy
    Pomimo tego, że bardzo ładnie pachnie i nawilża włosy, dość mocno obciąża włosy, są po niej jakby klapnięte i bez życia. Do plusów mogę zaliczyć niska cenę i wydajność oraz praktyczne opakowanie.
  • 18 listopada 2016 o 17:52
    Wyzwala blask ;)
    Zalety: - ma gęstą konsystencję, taką kremową która nie spływa z włosów - bardzo pięknie pachnie - nadaje włosom gładkość - nie obciąża włosów, sprawia że są miękkie i dobrze się układają - nadaje włosom piękny połysk, zabezpiecza końcówki przed łamaniem - niska cena - wygodna tubka Wady: - wydajność
  • 8 listopada 2016 o 16:14
    Bardzo dobra :)
    Włosy po aplikacji są miękkie, błyszczące, nawilżone i ślicznie pachną, Wydajność przy bardzo długich włosach jest średnia ale cena produktu to rekompensuje. Ładne opakowanie i łatwe w aplikowaniu maski na włosy. Nie mam żadnych zastrzeżeń :)