Lovely Baltic Sand, Lakier do paznokci o piaskowej fakturze

• 15 stycznia 2017 o 18:21
    Fajny efekt
    Ależ ja je lubiłam póki jeszcze malowałam paznokcie.... :) Obecnie chodzę na hybrydę co 3 tyg i paznokcie maluję sama tylko u stóp przez większość roku (latem również hybryda) więc porozdawałam znakomitą większość swoich lakierów co by nie wyschły doszczętnie. Piaskowych baltic Sand od Lovely miałam kilka kolorów i zawsze bardzo je lubiłam: +piękne kolory +ciekawy piaskowy efekt +szybkie schnięcie +długotrwałe +po starciu końcówek można domalować kolejną warstwę i cieszyć się pięknymi paznokciami przez kolejne dni :) Jedyny minus to taki, że ciężko było go zmyć.
  • 19 listopada 2016 o 20:57
    Ciemna szarość.
    Myślę, że warto kupić ten lakier i sprawdzić, czy nam się podoba taki efekt. Często używam go do zdobień. Albo maluję tylko paznokcie serdeczne, albo końcówki. Kolor szary posiada drobinki. Wygląda trochę jak asfalt. Przez to, że to lakier piaskowy, jest trwały. Trudno też go usunąć z paznokcia. Trochę rysuje powierzchnię, dlatego trzeba pamiętać o dobrym podkładzie. Jest ok. Nie podoba mi się zapach i opakowanie.
    Lewese4
    13 listopada 2016 o 11:16
    Świetny
    Uwielbiam piaskowe lakiery. Co prawda ciężko się je zmywa, ale szybko schną, długo się trzymają na paznokciach i nie trzeba bardzo uważać by ich nie uszkodzić gdy nie są do końca wyschnięte. Mam lakier w kolorze ciemno niebieskim i jestem w sumie zadowolona bo bardzo ładnie wygląda. Jest tani i spełnia moje oczekiwania. Szkoda, że wycofali linię Snow Dust, bo były jeszcze fajniejsze a kolory były bombowe. Pędzelek typowy dla lakierów Lovely, czyli bardzo wygodny. Polecam, bo jakość w stosunku do ceny jest dobra.
    Iwa_90
    25 października 2016 o 12:46
    lovely
    Mam z tej palety nr 8 (pomarańcz) i nr 7 (błękit). Z błękitnego nie jestem za bardzo zadowolona, jakoś tak źle się go rozprowadza na paznokciu, a za to z pomarańczowy jest super. Dobrze się rozprowadza, dość szybko schnie. Po pomalowaniu, ma bardzo fajną chropowatą fakturę, która jednak dość szybko ściera się i faktura się wygładza.
  • 3 października 2016 o 12:33
    Bardzo fajny w dotyku.
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Lakier zaskakujący. Fajna piaskowa fuktura. Najlepiej malować na naturalnej płytce bez bazy. Na bazie lakier nie schnie więc nie polecam. Bardzo trwały, nie zdziera się. + cena +kolor + w dotyku fajny +trwałość -na bazie nie schnie