Vichy LiftActiv, Krem przeciwzmarszczkowy i ujędrniający na dzień

• 23 sierpnia 2015 o 0:09
    dobry ale bez szału
    Sympatyczny kremik, lekki, nie obciążający, o średniej konsystencji....ja mam wrażenie że to zwykły krem który pielęgnuje i nie szkodzi, ale też nie ma po nim spektakularnych efektów Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
    GoodBoy
    25 czerwca 2014 o 18:54
    całkiem fajny, ale nie przeciwzmarszczkowy
    Dobrze nawilża lekko napina i ujędrnia , tworząc na skórze przyjemną gładką teksturę. Jednak nie wykazuje żadnego działania przeciwzmarszczkowego. Nie zlikwidował nawet minimalnych zmarszczek. Niewydajny, trzeba nakładać więcej niż w innych kremach od vichy. Przyznam, że kupiłem go, bo akurat nigdzie nie mogłem dostać wersji męskiej (Lifactive homme), która już teraz wiem, że jest o niebo od niego lepsza, ale cóż cena też wyższa i tylko 30ml. Wersja męska faktycznie odmładza i spłyca zmarszczki, natomiast ten tego zupełnie nie robi. Podsumowując jest to średni nawilżacz z funkcją lekkiego ujędrnienia skóry. To wszystko, nic więcej nie robi. I gdyby tylko tak był reklamowany to by dostał 4 gwiazdki. Używam tego produktu od: 2msc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 12 listopada 2013 o 0:01
    Znakomity i delikatny
    Przemiły w użyciu krem, który rzeczywiście leciutko wygładza mje pierwsze zmarszczki poprzeczne na czole i ujędrnia twarz. Robi to mniej spektakularnie od np. kremów z firmy Soraya, ale jego używanie - tzn. komfort związany ze stosowaniem produktu wszechstronnie przebadanego, aptecznego - jest znacznie przyjemniejsze. WYDAJNOŚĆ, ZAPACH Krem jest wydajny, ale ja lubię go sobie nałożyć na twarz dosyć dużo. Zwłaszcza, że używam go teraz późną jesienią, gdy momentami na dworze powietrze jest mroźne, za to w blogu jest centralne ogrzewanie. Dzięki temu nie mam suchych skórek, które były moją zmorą przez całe lata o tej porze roku. Do tego krem pięknie pachnie: kwiatowo i elegancko. Kocham ten zapach. Jest taki półgęsty, łatwiutko się rozprowadza i wchłania, nie pozostawiając na skórze tłustego filmu, ale jednocześnie nie przesuszając. Po prostu mam po nim tak ładną cerę, że nie muszę używać pudru (a normalnie to robiłam, bo mam buzię przetłuszczającą się, skłonną do trądziku). Po prostu wspaniała w użyciu rewelacja. PODRAŻNIENIA, WYPRYSKI Krem nie powoduje wyprysków i nie podrażnia cery. Co dla mnie jest jakimś rodzajem cudu, bo mam cerę, która jest na to wyjątkowo podatna. DZIAŁANIE Skóra jest po tym kremie świetnie przygotowana na cały dzień. Nawet nie na makijaż, bo odkąd używam Vichy, podkład i puder poszły w kąt, a używam już tylko korektora. Co do działania przeciwzmarszczkowego - ja takich cudów oczekuję bardziej od kremów na noc. Ten działał przyjemnie i na tyle dobrze, że rzeczywiście dzialanie antystarzeniowe było widać. Przy czym mam dopiero 30 lat i oczekuję tylko rozjaśnienia, ujędrnienia i lekkiego wygładzenia. Vichy spełnił te oczekiwania. Podsumowując: kupię go znowu.
  • 22 grudnia 2012 o 16:54
    bardziej odżywczy niż przeciwzmarszczkowy
    Ponieważ moja skóra zbliża się nieubłagalnie do trójki z przodu postanowiłam zainwestować w pierwszy krem przeciwzmarszczkowy. Stosuję prewencyjnie, co drugi dzień na noc. Zużyłam już całe opakowanie i co nieco mogę o nim powiedzieć: + bardzo treściwa konsystencja, idealny na zimę; + w zapachu i konsystencji przypomina krem Nivea (same sobie oceńcie, czy to + czy -); + dość szybko się wchłania jak na taką konsystencję; + buzia jest po nim promienna, gładka i idealnie nawilżona. - kiedy intensyfikuję stosowanie (np, codziennie na noc) zdarza mu się lekko zapchać; - do mieszanej cery nie nadaje się na dzień, a takie jest przecież jego przeznaczenie. Kupiłam go w dużej promocji, coś ca. 50zł, za tę cenę warto wypróbować, ale mi zdecydowanie bardziej do gustu przypadła Idealia - idealna i na dzień i na noc. Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 15 października 2011 o 17:28
    Działa!!
    Kilkanaście lat temu używała go moja mama- efekt był szybki i spektakularny- krem faktycznie wyprasował jej głębsze zmarszczki mimiczne.Teraz prewencyjnie testuję go ja. Plusy: -bardzo treściwy, gęsty i odżywczy - skóra odzyskuje blask i witalność już po tygodniu regularnego stosowania - nie zapycha i nie uczula - bardzo delikatnie, przyjemnie pachnie Minusy: - cena mogłaby byc niższa Bardzo polecam ten kosmetyk; ) Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego