Planeta Organica Balsam do włosów cienkich i osłabionych

• 7 kwietnia 2017 o 11:32
    Dobry
    Balsam świetnie się u mnie sprawdził, włosy są po nim sprężyste i gładkie. Należy jednak uważać, żeby nie używać go zbyt często: kiedy się 'zagalopowałam' i przez jakiś czas nie używałam żadnej innej odżywki, włosy stały się suche i nieszczęśliwe. Jednak na zmianę z innym produktem jest genialny.
    Drogeria Jasmin
  • 19 grudnia 2015 o 23:08
    Zła nie jest idealna też nie
    Plusy: -Zapach-piękny wpadający w zimowy las iglasty, naturalny -cena -wydajność -konsystencja która nie spływa z włosów i ich nie obciąża -nie przetłuszczają się szybciej -Super się rozczesują Minusy: -Włosy jak się puszyły tak robią to dalej -Wizualnie nie wyglądają lepiej -Zbijają się w partie -Nie nawilża ich z efektem wow -Nie dociąża ich dostatecznie Odżywka jest raczej takim przeciętniakiem, dla wysokoporowatych włosów raczej bez szału. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 18 czerwca 2015 o 13:43
    Mały koszmar ....
    Naczytałam się o niej samych pozytywnych opinii i niesamowicie się zawiodłam :( Plusy : -ładne opakowanie , konsystencja , zapach Minusy : -włosy stają się matowe na końcach i nawet serum na końce albo jedwab nie dają sobie rady ... -trudno mi potem rozczesać włosy -twarde opakowanie Co dziwne , za pierwszym użycie uzyskałam cudowny efekt - włosy dociążone , śliskie ,pachnące . Potem była masakra Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1/2 opakowania o pojemności 360 ml
  • 2 stycznia 2015 o 20:47
    Into the wild
    Och, jakże lubię te odżywkę. W duecie z szamponem czyni cuda, pięknie wygładza, dociąża i jest bliska stworzenia efektu lśniącej śliskiej tafli. Niestety na wysokoporowatych końcach może powodować puszenie, więc trzeba je zaimpregnować jakimś silikonem tak by nie sprawiały problemu :) Lubię ją, bardzo. Ma śliczny skład i właściwie zapach lasu syberyjskiego nie przeszkadza. Czasem trudno ja wydobyć przez wąski otworek, ale wystarczy postawić na głowie albo mocno strzepnąć. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 12 września 2014 o 5:02
    dobra
    Do rosyjskich kosmetyków podchodzę z dużą ostrożnością. Nie trafiłam jeszcze na taki, który zachwycił by mnie swoim działaniem. Tę odżywkę kupiłam z ciekawości i liczyłam na efekt wow. Początkowo się rozczarowałam, ale po różnych kombinacjach z nakładaniem stwierdzam, że jest niezła. Odżywkę używam na kilka sposobów - przed myciem, po myciu, na kilka minut, na godzinę, zmieszaną z olejkiem. Efekty bardzo różne. Odżywka ma fajne opakowanie, ładnie pachnie, ułatwia rozczesywanie i nadaje blasku. W zależności od użycia (przed, po myciu, solo) potrafi świetnie wygładzić i nawilżyć włosy, ale też niesamowicie je spuszyć... Na farbowanych, ale zdrowych włosach radzi sobie świetnie, na rozjaśnianych gorzej. Na wiem czy kupię ją ponownie, bo moim zdaniem jest wiele lepszych odżywek dostępnych stacjonarnie. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno