Synergen Fruity Flirt, Cremiges Peeling Mischhaut Peeling do skóry mieszanej

• 13 czerwca 2016 o 16:11
    ok
    Nie powalił na kolana, ale też nie zrobił krzywdy. Delikatny peeling. Nie wysusza ani nie ściąga skóry. Do zapachu można się przyzwyczaić. Jednak ja czułam że moja skóra nie do końca jest oczyszczona, może jedynie lekko wygładzona.
  • 7 czerwca 2016 o 12:39
    Jak na tak niską cenę, całkiem przyzwoity!
    Skuszona całkiem przyjemną promocją 4,99, zakupiłam sobie ten peeling, bo szczerze mówiąc, nie znoszę peelingów w saszetkach. Dlatego też zdecydowałam się na cosik w tubce. A że student oszczędzać musi, to padło na ten produkt. Ogólnie rzecz ujmując: + wg mnie zapach jest przyjemny + już niewielka ilość wystarcza na porządny peeling + skóra jest przyjemnie gładka + nie powoduje zaczerwienień + duża tuba z pewnością wystarczy na długo przy takiej wydajności :) + rozjaśnił mi przebarwienia (niezbyt intensywnie, ale jednak!) + cena, nawet nie w promocji wynosi coś około 8/9 zł. Naprawdę, przyjemnie się go używa. Nie jest od najlepszą klasyką gatunku, ale z tych dolnych półek wart wypróbowania. Osobiście polecam. :) Maddi
    lolka80
    5 lutego 2016 o 20:21
    Taki sobie
    Spróbowałam i pomimo tego, że nie jest tragiczny już go nie kupię. Po prostu mnie nie powalił na kolana. Używałam raz, dwa razy w tygodniu. Na początku bardzo mi odpowiadał, ale z czasem miałam wrażenie, że zapach zmienił się na niekorzyść. Delikatnie wygładzał buzię. Nie robił krzywdy. Ocena pół na pół. Używam tego produktu od: dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
    zuzpod
    5 lutego 2016 o 19:15
    Kiepściutko
    Peeling nieprzyjemnie pachnie. Ma bardzo ostre i grube drobinki, ale jest ich niewiele - więc na niewiele się zdają poza tym, że uczucie na twarzy jest nieprzyjemne. Twarz nie jest ani wygładzona, ani oczyszczona. Sam nieprzyjemny zabieg jeszcze dałoby się przeżyć, gdyby działało. Ale nie działa. Pół opakowania wyrzuciłam do kosza. Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno, nie dotrwałam do denka
  • 15 marca 2015 o 12:11
    Zaskakująco dobry
    Bardzo korzystna cena, a do tego sam produkt jest bardzo wydajny. Konsystencja jest żelowa. Drobinki są bardzo drobne i delikatne dzięki czemu peeling nie podrażnia mojej skóry. Nie powoduje u mnie przesuszenia ani ściągnięcia. Dobrze oczyszcza skórę i pory. Używam tego produktu od: ponad rok Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego