Garnier Hydra Adapt, Łagodzący lekki krem do cery normalnej i suchej

BrendaF
    17 września 2015 o 11:05
    dobrze nawilza
    Jako krem z nizszej polki i za niewielki budzet musze przyznac ze jest calkiem dobry PLUSY: -dobrze nawilza -nie przetluszcza skory/nie blokuje porow -mnie wyrownal kolor (nie jestem tego pewna co prawda, mysle, ze poprzedni krem byl po prostu gorszy) -wydajny -tani MINUSY: -zapach (dla mnie zbyt szpitalny) -opakowanie (ja mam go w zwyklym sloiczku, wiadomo, niezbyt higienicznie) Używam tego produktu od: 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: jedno, 50 ml
  • 27 grudnia 2014 o 17:25
    jest ok.
    szukałam kremu nawilżającego, tym razem mój typ padł na ten krem. + mieści się w kosmetyczce dzięki temu, że jest w tubce. +całkiem dobrze się sprawdza pod makijaż +nie drażniący zapach mój wybór padł na taki dla zmęczonej skóry, w brzoskwioniowym czy takim podobnym kolorze. Może nie jest genialny, ale jest na tyle przyjemny, że mogę go polecić z czystym sumieniem. Używam tego produktu od: trzech msc Ilość zużytych opakowań: pierwsze w trakcie
    cuciola
    20 listopada 2014 o 16:57
    Przyjemny pod makijaz
    +lekka formula kremu, doskonala pod makijaz +przyjemnie pachnie +wygodna tubka do zabrania w podroz +daje uczucie wygladzenia i lagodzenia +plus dla Garniera za pierwszenstwo dla skladnikow pochodzenia naturalnego oraz certyfikat FSC -srednio nawilza, jak na krem dla suchej skory (i normalnej) -nie uwazam zeby nawilzal 24 godziny jak obiecuje producent Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 opkowanie w uzyciu
    Anetss
    14 października 2014 o 10:58
    Łagodzący?
    W ubiegłym roku używałam różowej wersji tego kremu i byłam z niej całkiem zadowolona. Niebieska mi nie odpowiada. Po pierwsze i najważniejsze - nie łagodzi. Zaraz po posmarowaniu czuję pieczenie. Nie ma zaczerwienienia ani widocznego podrażnienia, ale ewidentnie dzieje się coś złego. Druga poważna wada to fakt, że kremy bb/podkłady zaczynają mi się świecić na twarzy szybciej niż zwykle, jeśli są nałożone na ten krem. Cała reszta czyli nawilżanie, konsystencja, zostawianie warstwy na skórze, są w granicach normy i nie mam się tu do czego przyczepić. Ze względu jednak na to pieczenie, kremu używałam co kilka dni na twarz, a codziennie używałam go jako kremu do rąk (sprawdził się przeciętnie jakby ktoś chciał wiedzieć). Ostatnim minusem jest tubka. Nie że to źle, że krem w niej jest, bo to akurat jest super sprawa, ale ostatnia 1/3 kremu jest nie do wyciśnięcia z tego twardego draństwa i trzeba przeciąć. Nie dla mnie. Polecałabym tylko osobom, które nigdy nie używają żadnych kremów, bo zawsze lepszy taki niż kompletnie nic. Używam tego produktu od: czerwca 2014 Ilość zużytych opakowań: jedno
    Meow98
    1 sierpnia 2014 o 11:15
    Dobry ale nadal nie idealny
    Krem kupiłam w Rossmanie za niską cenę na do widzenia. Używam go od dłuższego czasu - jest wydajny. Nakładam krem na twarz w upalne dni bez makijażu lub na noc. Skóra po tym produkcie jest OK, ale liczę nadal na coś efektowniejszego. + niska cena + przyjemny zapach + po nałożeniu wieczorem, rano skóra jest miękka i nawilżona - rzadka konsystencja - niedostępność w sieci Rossmann :) Używam tego produktu od: przez kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno