Oriflame Rose Water Mist (Różana mgiełka do ciała)

• 26 stycznia 2008 o 0:31
    Różane cudo
    To tylko mgiełka, ale jej zapach utrzymuje się bardzo, bardzo długo. Sam zapach jest pięknie różany - brak w nim mdlącej słodyczy. Świeże różyczki po prostu. Byłam naprawdę szczerze zachwycona tą mgiełką. Opakowanie wbrew pozorom starcza na długo. Przymierzam się do wypróbowania pozostałych produktów z serii różanej Używam tego produktu od:pół roku Ilość zużytych opakowań:1
  • 27 grudnia 2007 o 17:58
    Różany Ogród...
    Jestem wierna fanka calej tej serii. Zarazila mnie mama, ktora pierwsza zaczela uzywac zestawu mgielka+krem+olejek do kapieli. Hmmm... ten zapach kojarzy mi sie z moim ukochanym Eternity... tak ciut ciut. Kupuje zawsze jak jest w promocji bo normalne ceny sa zbyt wygorowane. Najbardzej lubie mgielke i krem do ciala i krem pod prysznic. Zapach utrzymuje sie dlugo i jest delikatny ale wyczuwalny. Używam tego produktu od:2-3 lata Ilość zużytych opakowań: sporo
  • 5 listopada 2007 o 23:51
    Jak w różanym ogrodzie
    O tej mgiełce mogłabym pisać wiersze! Jest cudowna, zapach przepiękny, jak w różanym ogrodzie, doskonale pielęgnóje skóre. Staje sie cudownie miękka i gładka jak aksamit...aż chce się ją dotykać. Mój mężczyzna jest nią zachwycony.A kiedy rozpyli się ja po wieczornej kąpieli na mokre ciało to dłuuuuugo utrzymuje się w łazience, a pościel pachnie bajecznie:)Kocham tę serię Oriflame Mgiełka jest dla mnie tak samo doskonała jak różany krem pod prysznic z tej serii. A do tego ogromny plus za odkręcane zamykanie wielokrotnrgo urzytku!Latem można rozcieńczyć wodą mineralną i schładzać się cudownie delikatną różaną mgiełką...POLECAM!!!!!!!!!!!!!! Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie 4go
    Hisoka
    21 lipca 2006 o 23:35
    opakowanie lepsze niż zapach
    Bardzo podoba mi się opakowanie...z resztą już gorzej. Na początku zapach mi się podobał i nie zraziło mnie nawet to,ze po pewnym czasie zmienia na ciele zapach,ale jakoś szybko mi się znudził i coraz bardzie przeszkadzał mi "ten drugi" zapach.Używam tego produktu od:- Ilość zużytych opakowań:1
    Auryna
    20 lipca 2006 o 13:23
    cudowne róże
    Najprawdziwszy zapach róż jaki dotąd spotkałam w tego typu kosmetykach! Nie czuć żadnej sztuczności. Doskonale odświeża w ciągu dnia, zapach długo się utrzymuje. Na szczęście jest wydajna, bo cena jest dość wysoka. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: ciągle 1