Avon Mega Effects Mascara Tusz do rzęs

• 19 stycznia 2021 o 16:56
    Bardziej gadżet niż kosmetyk
    Produkt dostałam w prezencie. Uznaję go bardziej za gadżet, coś nowego, innego niż standardowe tusze do rzęs. Niestety produkt jest słaby. Ciężko się go aplikuje na rzęsy, jeśli się źle nałoży ciężko to skorygować, żeby było równo. Nie polecam.
    Zalety:
    • innowacyjne rozwiązanie
    Wady:
    • sposób aplikacji
  • 5 listopada 2020 o 22:59
    Chwyt marketingowy
    Na tusz zdecydowałam się wyłącznie za jego innowacyjny wygląd. Niestety nawet i to okazało się znaczną wadą. Nie wiem nawet czy nie główną. Tusz okropnie się nabiera, na szczoteczce zostaje pełno produktu. Jest go na tyle, że nie da się nałożyć na rzęsy, by nie ubrudzić powieki. Tusz wysycha bardzo długo, a nie mam zdolności niemrugania przez tyle czasu, więc prędzej czy później skończy on koło oka. Szczoteczka jest bardzo nieporęczna. Nie wiem w jaki sposób mam ją trzymać. Nie mogę oprzeć na policzku, bo ma za długą rączkę, bokiem jak standardową nie będę trzymać, bo to się mija z celem. Więcej kombinowania, niżeli przyjemności. Właściwie otwieranie produktu jest skomplikowane. Trzeba użyć siły i jest to dla mnie duży minus. Przyznaje, że kolor jest bardzo intensywny. Jest to mocna czerń. Nie podoba mi się efekt jaki pozostawia na oku. Niespecjalnie wydłuża rzęsy, pogrubia je, ale bardziej robi z tego pajączki, ogólny efekt ani trochę zadowalający. Za każdym razem, gdy chciałam do niego wrócić, stwierdziłam, że spróbuję kolejny raz, to kończyło się męczeniem z śladami po nim wokół oka i zabraniem się za inny tusz. Cena jest bardzo wysoka, jak za taki tusz. Nie wiem na jakiej podstawie producenci go wycenili. Zdecydowanie odradzam zakup.
    Zalety:
    • Kolor
    Wady:
    • Mierny efekt na rzęsach
    • Nieporęczność
    Wanheda
    4 lipca 2020 o 14:21
    Nie, po prostu nie
    Kupiłam tusz zaciekawiona szczoteczką, ale szybko pożałowałam. Tak naprawdę nawet nie wiem jaki jest ten tusz, tak ciężko jest pomalować rzęsy tą szczoteczką, że pozostawało na nich mało produkty i nie widziałam żadnej różnicy. To co udało mi się nałożyć na rzęsy kruszyło się i osypywało na dolnej powiece. Tusz bardzo szybko, już po trzech miesiącach, zasechł w opakowaniu. Naprawdę dawałam mu szansę, ale ten tusz się u mnie nie sprawdził, nie chciał przykleić się do moich rzęs.
    Wady:
    • Szczoteczka
    • Kruszy się
    • Szybko zasycha w opakowaniu
  • 31 marca 2020 o 17:26
    Jeden z niewielu
    Z Avon miałam wiele tuszy, niewiele przypadło mi do gustu. Ten wyjątkowo został w mojej pamięci. Dziwne opakowanie. Myślałam że kupię, pośmieje się i odłożę. A tu jednak niespodzianka. Bardzo ładnie podkreślał i rozdzielał rzęsy. Wyglądały jak bym miała szcztucznie. Niestety u mojej mamy z rzęsami nie robił nic. Nie wiem od czego to zależało. Po przygodzie z tym tuszem, gdy chciałam go zamówić to go nie było i wróciłam do poprzedniego tuszu z Avon. A o tym tak trochę zapomniałam.
    • Rzęsy jak sztuczne
  • 22 września 2019 o 22:05
    Nie nie i jeszcze raz nie. Coś okropnego totalny bubel
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Dziewczyny błagam was nie bądźcie tak głupie jak ja i nie dajcie się skusić durnym opakowaniem i wyjątkowości inności... Avon, Mega Effects Mascara (Tusz do rzęs) Zacznę od tego że tusz jest ciężki do wszystkiego. Pomalować się nim graniczy z cudem. Żeby oko wyglądało jako tako trzeba się narobić przy tym... BOZEee Kiedyś spóźniłem się przez niego do pracy 15 minut walki z rzędami po czym zmywalam tusz i naklada łam inny Totalna klapa Tuszem bardzo ciężko pomalować rzęsy trzeba się nagimnastykowac przy tym. Tusz w ogóle nie pogrubia Nie wydłuża ani nie podkreca rzęs Za to bardzo je skleja i okropnie się kruszy Ponad to bardzo szybko wysechl w opakowaniu Coś strasznego za taką wysoka cenę takie dziadostwo
    Zalety:
    • Nic
    Wady:
    • ciężko się nim malować
    • kruszy się
    • szybko wysycha w opakowaniu
    • nie pogrubia
    • nie podkreca
    • skleja rzęsy