Soraya So Pretty! `Milkberry ` Piękne Ciało, Balsam do ciała

Koks17
    30 września 2016 o 23:23
    Malinowa mamba
    Balsam pachnie obłednie malinowo , jak dla mnie jest to zapach gumy mamby. Ma przyjemną lekka nietłustą konsystencje. Błyskawicznie się rozsmarowuje i potrzebuje chwilki aby się wchłonął. Pozostawia skórę miękka i pachnącą. Opakowanie zdecydowanie przypadło do gustu jest miłe dla oka i wygodne w użyciu . Balsam nie kosztował wiele , wielbiciele malinowych zapachów będą z tej wersji zapachowej zadowoleni.
  • 11 listopada 2015 o 14:40
    MAlinowa mamba
    Kupiłam, ze względu na zapach - pachnie jak malinowa mamba. Działanie jest ok, ale bez rewelacji - nawilża w miarę ok. Podoba mi się opakowanie, ślicznie wygląda w łazience. Ma fajną konsystencję, szybko się wchłania i nie podrażnia skóry po goleniu. Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: 1 opakwanie
  • 2 lutego 2015 o 12:13
    Piękny zapach:)
    Balsam ten kupiłam głównie dlatego, że pięknie pachnie:P Zapach dość długo utrzymuje się na skórze, a sam balsam dobrze nawilża i wygładza. Wspomnę tylko, że nie mam bardzo suchej skóry, dlatego dla osób z problemem bardzo suchej skóry przyda się coś co lepiej nawilża. Opakowanie jest urocze i poręczne:) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 19 stycznia 2015 o 23:08
    całkiem dobry
    Wrzuciłam do koszyka przez przypadek. Pewnie przyciągnęło mnie słodko-różowe opakowanie, wyglądające niczym kosmetyk z zestawu "Mała księżniczka". W domu otwieram i... o boże, malinowa mamba. Uwielbiam ten zapach, mam do niego przeogromny sentyment. Nauczona doświadczeniem, że jeśli super pachnie, to nie nawilża nie wiązałam z nim nadziei. A jednak nawilża. I to nie byle jak. Może nie jest super hitem (ale co nim jest przy mojej ekstra suchej skórze?!) ale skóra robi się po nim miękka, przyjemna w dotyku. Najbardziej na smarowaniu skorzystały moje dłonie- balsam wrzucony do torebki stał się jakiś czas temu moim pachnącym kremem do rąk. Wracając do zapachu- nie jest tak drazniący jak te z sephory, nie czuć go na szczeście przez całą noc tak bardzo, że nie daje spać. Jest delikatny, po dłuższej chwili ulatnia się co (mimo wszystko) jest jego plusem. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
    ahsen
    24 października 2014 o 1:37
    Balsam kryzysowy
    Balsam kupiłam głównie ze względu na ładny zapach. Po kilku użyciach zapach ten zaczął mi jednak przeszkadzać. Okazał się on na tyle silny, że używanie kosmetyku przestało być przyjemnością. Co więcej, o ile konsystencja kosmetyku jest zadowalająca, po nałożeniu na skórę balsam pozostawia po sobie lepki film i uczucie naciągniętej skóry. Jak ktoś wcześniej wspomniał - balsam w żaden sposób nie wpływa na poprawę stanu skóry. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno