Bioxsine Anti - Hair Loss Herbal Formula Ampułki przeciw wypadaniu włosów

BIOXSINE serum ziołowe przeciw wypadaniu włosów 24 ampułki po 6ml

• 3 kwietnia 2016 o 21:10
    Mistrzostwo!
    Zacznę od tego, że moje włosy wypadały garściami... dosłownie. Dwie dłonie przy czesaniu, nie wspomnę już o zatkanym odpływie prysznicowym i ilości włosów znalezionych podczas sprzątania mieszkania. Moje włosy są długie (do bioder), cienkie, lejące, przetłuszczające i oklapnięte. Pierwsze efekty zauważyłam, po około dwóch tygodniach stosowania (stosowałam ampułki i szampon według zaleceń producenta). Zaczęło się od mniejszej ilości wypadających włosów podczas mycia (nie musiałam już codziennie czyścić odpływu), potem przy czesaniu, aż pojawiły się upragnione 'baby hair'. Aplikacja jest łatwa i przyjemna ale trzeba troszkę uważać by nie przechylić głowy i nie oblać sobie twarzy, bo serum jest bardzo płynne. Preparat absolutnie nie przetłuszcza włosów, wręcz sprawia, że dłużej pozostają świeże i uniesione u nasady. Szampon jest bardzo wydajny. Jestem w trakcie drugiego opakowania i jestem pewna, że zamówię również trzecie tak ja zaleca producent. Mieszkam w Niemczech i zakupiłam produkty w aptece internetowej za 39,95 euro. Przy zamawianiu ampułek dostaje się szampon gratis więc myślę, że nie jest tak źle.
  • 10 lutego 2016 o 22:18
    Zawiedziona
    Czytam i czytam Wasze opinie i nie wiem, czy jestem z innej planety... Po zużyciu (systematycznie stosowałam po myciu co 2 dzień) 1 opakowania nie zauważyłam kompletnie żadnej różnicy PRZED i PO kuracji. Mam włosy długie, można powiedzieć należą do tych dłuższych- ok 5 cm brakuje do bioder. Włosy mam generalnie dość cienkie, rzadkie, lejące. Żadnych kołtunów, nic z tych rzeczy. Włosy wypadają mi całe- tzn nie kruszą się i nie łamią tak, że wypada krótki włosy, tylko wypada cały włosy mający kilkadziesiąt cm. Podcinałam, stosuję maski, odżywki- efekty raz lepsze, raz gorsze. Pełna nadziei kupiłam 1 opakowanie ampułek , nie widziałam żadnej różnicy po tygodniu ani dwóch, miałam nadzieję, że po 3 tyg będzie nieco lepiej, a po 4 już calkiem dobrze. Niestety rozczarowałam się. Prócz fajnego lekko cytrusowego zapachu i tego, że włosy się nie przetłuszczały, nie zauważyłam żadnych pozytywnych efektów. Wrecz odżywki tańsze z marketów lepiej zajmowały się moimi włosami. Plus *zapach *konsystencja *łatwa aplikacja jak na tego typu produkt Minusy: *Cena do jakości daję 1/10 *żadnej poprawy *szybszego wzrostu włosa nie zauważłam (ale producent nie obecuje, więc ok) *brak dostępności w drogeriach *duże nieporęczne opakowanie Nie kupiłabym ponownie i nie kupię. Za taką cenę spodziewam się czegoś więcej a niżeli fajnego zapachu i lekkiej konsystencji. Używam tego produktu od: 5 tyg Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 3 lutego 2016 o 14:00
    NAJLEPSZE !!!
    WKOŃCU pozbyłam się problemu wypadających włosów ! Zużyłam dwa opakowania i teraz bez obaw myje włosy i je czeszę :) Ampułki bardzo miłe w użytkowaniu, nie przetłuszczają włosów. Mam wrażenie ,że również przyśpieszyły ich wzrost. Serdecznie polecam :) Mnie udało się je wyhaczyć na allegro za 120 zł z przesyłką :) Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: dwa całe
    Ayla86
    24 stycznia 2016 o 21:38
    Uratował moje włosy
    Zatkany odpływ to była u mnie codzienność. Włosy wypadały mi tak bardzo, że zaczęło to być widoczne gołym okiem - prześwity na czubku głowy. Żadna suplementacja i inne kosmetyki nie pomagały, również te naturalne się nie sprawdziły. Pierwsze efekty zobaczyłam bardzo szybko bo po 6 ampułkach (12 dni). Po 4 tygodniach stosowania uważam , że włosy wypadają mi w normie i pojawiły się baby hair co zostało zauważone nie tylko przeze mnie (czyli nie jedynie moje pobożne życzenie). Minusy , które zauważyłam : - łatwo rozlać zawartość ampułki - produkt o rzadkiej, wodnistej konsystencji (pierwsza ampułka prawie w całości spłynęła mi po twarzy) - wysusza skórę głowy i włosy - mam bardzo delikatną skórę głowy co w połączeniu z tymi ampułkami dało efekt w postaci delikatnego łupieżu Zdecydowanie mogę polecić te ampułki. Pomimo efektu wysuszania uważam ten produkt za coś genialnego i wartego swojej ceny. Używam tego produktu od: 4 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 14 ampułek
    wienna
    28 grudnia 2015 o 12:23
    idzie wiosna- wcieraj ;-)
    Szukałam produktu na poporodowe wypadanie włosów. Stosuję je zwykle równolegle z szamponem z serii, gdyby była odżywka to też bym kupiła. Muszę nadmienić że szampon plącze mi włosy ale po zastosowaniu ampułek włosy lepiej się rozczesują. Ponałożeniu na skórę głowy i wmasowaniu opuszkami palców czuje się lekkie mrowienie. Wcześniej stosowałam Dercos Neogenic, ale kupiłam Bioxsine, bo jest tańszy :-) Nie potrafię odpowiedzieć na pytanie który produkt jest lepszy. Niedawno skończyłam kolejne opakowanie Bioxsine. Nie jestem tak regularna w stosowaniu jak zaleca producent, mimo tego zauważam PLUSY: -są "baby hair" :-) o to przecież głównie chodzi! -wydaje mi się- podkreślam-że włosy szybciej rosną, a może to tylko moje wrażenie? -ładny zapach, -dobrze się rozprowadza -ułatwia rozczesywanie (może przez zawart alkohol) włosy są sypkie, lekkie- nie obciąża włosa, może lekko uniesione u nasady MINUSY: -cena (kupuję zwykle na allegro razem z szamponem za ok 130-140 zł z przesyłką) są tańsze wcierki np radical, ale jeszcze ich nie próbowałam więc nie mam porównania; -w porównaniu z vichy dercos neogenic czy loreal dla kobiet ma gorszy aplikator, bioxsine bardziej się wylewa ze szklanej ampułki, albo nie chce lecieć, ale można się przyzwyczaić, raz stłukłam apułkę- żal. -zapach wspomniane wyżej produkty też mają lepszy. Zużyłam chyba 3 opakowania od 2013r., kiedy przeczytałam na wizażu o tych ampułkach. Więc można powiedzieć, że wracam do niego, pewnie kupię jeszcze raz. Nigdy nie stosowałam polecanej na blogach włosomaniaczek kozieradki, więc nie mam porównania. Produkt drogeryjny wydaje mi się wygodniejszy w użyciu i trochę opdstrasza mnie zapach kozieradki. Ampułki stosuję zwykle razem z szamponem przeciew wypadaniu włosów i jakąś odżywką. Zaczęłam też olejowanie olejem arganowym więc trudno ostatecznie powiedzieć który produkt zadziałał. Przyzwyczaiłam się już do nakładania ampułek i kiedy się skończyły myśle o kupnie następnych, nie próbowałam jeszcze Loreal professionel z aminexilem, czy placenty. Sama nadal szukam idealnego środka na sezonowe wypadanie włosów. Za cenę powyżej 100 zł oczekuję efektów. Ponieważ do tej pory nie znalazłam nic lepszego w tej cenie Bioxine był i pewnie będzie jeszcze gościł u mnie w łazience :-) Używam tego produktu od: 2013 Ilość zużytych opakowań: 3-4 opakowania po 24 sztuki