Cece of Sweden Salon, Coconut Milk & Biotin Shampoo Szampon zapobiegający wypadaniu włosów

• 9 marca 2017 o 9:46
    Mieszane uczucia..
    Szampon faktycznie zmniejsza ilość wypadających zwykle podczas mycia włosów. Nie jest to może jakaś kolosalna różnica, ale daje się ją zauważyć (i odczuć). Mimo tego ma kilka minusów :( Moich włosów w ogóle nie nawilża, nie wygładza. Po myciu są suche i poplątane, ciężko je rozczesać. Szampon daje radę tylko z silnie nawilżającą maską, którą nakładam po myciu. Zwykła odżywka przy nim nie wystarczy, żeby nie wyrywać sobie przy czesaniu włosów ;)
    agakrm
    16 lipca 2016 o 22:35
    Fantastyczny
    Używam już 3 butelki. Włosy przestały wypadać i pojawiło się mnóstwo nowych małych włosków. Ponad to włosy są miękkie, gładkie i przepięknie błyszczą. Szampon nie obciąża włosów, nie przetłuszczają się za szybko, ma piękny zapach i jest super wydajny. Półlitrowa butelka starcza mi na jakieś 3 miesiące. Jedyny minus jest taki, że plącze włosy i trudno je rozczesać , ale z odżywką daje radę.
    Drogeria Super-Pharm
  • 30 maja 2016 o 7:06
    Rewelacja!!
    Wczoraj wieczorem z pomocą Pani w drogerii , natrafiłam na ten szampon .Słyszałam od paru osób ,że może obciążać włosy ,gdyż ma w składzie olej kokosowy.Jednak nic bardziej mylnego..Umyłam nim wczoraj wieczorem włosy i jestem nim zachwycona.Podczas mycia, nie wypada mi dużo włosów ale już za pierwszym razem ,w spływie w wannie było ich o połowę mniej,więc naprawdę zapobiega wypadaniu włosów .A przyznam szczerze,że na opakowaniu miał tyle właściwości ,że nie wiedziałam czy w to wierzyć .I.. dobrze zrobiłam,kupując go .Po szamponie z czarnej rzepy (z Joanny) miałam je bardzo wysuszone i natrafiłam na te oto cudeńko . :D Nie musiałam nic na nie później nakładać, są teraz bardzo miękkie i gładkie i co najważniejsze ,problem puszenia się moich fal, prawie całkowicie zniknął. Polecam także zrobić czasem maskę z oleju kokosowego ,na całą noc lub godzinę przed myciem.;)
    Drogeria Super-Pharm
  • 17 grudnia 2015 o 15:42
    Słabizna
    +Dobrze myje. I to wszystkie plusy. - Mdły zapach, -zero dzialania w kierunku wypadania wlosow. -zbyt rzadka konsystencja Duza pojemnosc i kupilam go za 7 zl wiec nie zaluje. Jakos przezyje. Ale nie polecam go Używam tego produktu od: miesiac Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 21 października 2015 o 11:31
    Fajny, ale nie zachwycający :)
    Ładnie pachnie i faktycznie włosy wypadają jakby mniej, ale nie jestem do końca przekonana czy to zasługa szamponu czy też innch kosmetyków, których używam. Nie zauważyłam żeby włosy bardziej po nim błyszczały, ale wyglądają przez pierwszy dzień po umyciu dobrze i są miękkie. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno