Maybelline New York Big Eyes Mascara Tusz do rzęs

Maybelline Mascara Volum Express Big Eyes 9,7ml Tusz do rzęs Black dwustronna 5,1ml + 4,6ml

• 8 lipca 2021 o 22:58
    Interesujący pomysł
    Tusz dostałam jako gratis do zakupów, ale zaintygowały mnie te dwie szczoteczki. Rzeczywiście ta mniejsza jest idealna do dolnych rzęs. Niestety efekt na górnych rzęsach nie był spektakularny. Maskara zużywała się szybko i nierównomiernie, więc musiałam zmieniać zbiorniczki.
  • 2 stycznia 2020 o 18:31
    Może być
    Tusz do rzęs Big Eyes marki Maybelline kupiłam z ciekawości, ponieważ spodobał mi się pomysł osobnych szczoteczek do dolnych i górnych rzęs.  Mascara jest całkiem dobra choć szału nie ma. Przy górnych rzęsach nabiera sporo tuszu i potrafi je skleić. Przy odpowiedniej ilości tuszu na szczoteczce można uzyskać fajny efekt wydłużonych i pogrubionych rzęs. Na plus to że tusz nie osypuje się i dobrze trzyma się praktycznie cały dzień. Bardzo fajna jest malutka szczoteczka, ponieważ bardzo ułatwia malowanie dolnych rzęs. Ogólnie polecam, dobra mascara dzięki której można wyczarować ładne rzęsy mimo iż zajmuje to trochę czasu.
    ewaz30
    25 marca 2019 o 10:12
    ciekawy tusz
    Fajny wynalazek ,kupiłam dawno temu z ciekawości jak tym się maluje. Faktycznie ta malutką szczoteczką łatwo pomalować dolne rzęsy. Nie jest zła ta masakra. Dość trwała i ładnie rozdziela rzęsy. Co prawda wolę sylikonowe szczoteczki ale do tej maskary nie miałam zastrzeżeń. Cena też była dość dobra. Kolor opakowania przykuwa uwagę.
    Zalety:
    • fajny pomysł z dwoma szczoteczkami
    Wady:
    • wolę sylikonowe szczoteczki
    Mefait
    25 stycznia 2019 o 20:37
    mieszane uczycia
    Nie bardzo wiem jak go opisać bo są to dwie zupełnie różne mascary w jednej. Ogólnie nie byłam zachwycona działaniem "głównej" mascary do górnych rzęs, były rozdzielone i wyglądały schludnie, ale mazał się i nie było efektu wow jaki oczekuje od tuszu. Natomiast szczoteczka do rzęs dolnych spisywała się cudnie,mała i poręczna, ładnie pokrywała tuszem rzęsy na dole i rozdzielała je!
    Zalety:
    • dwa tusze w jednym
    • szczoteczka do rzęs dolnych - super
    • rzęsy wyglądają w niej ładnie
    Wady:
    • nie było efektu wow na górnej powiece
    • nie jest poręczna
  • 5 lipca 2018 o 19:16
    Skleja rzęsy
    Kupiłam go, bo mocno polecała go koleżanka. Zresztą, spodobał mi się motyw osobnych szczoteczek do dolnych i górnych rzęs. Używałam ten tusz przez ostatnie kilka miesięcy, właśnie mi się skończył i .... poczułam ulgę :-) szkoda było mi go wyrzucić, bo w sumie nie był taki zły, ale czasami musiałam się nieźle nakombinować, żeby to oko jakoś wyglądało. Szczoteczka do górnych rzęs wydaje się całkiem fajna, ale nabierała sporo tuszu i sklejała rzesy. Trochę radziłam sobie z tym tą mniejszą, później po prostu "ściągałam" nadmiar tuszu i rozczesywałam rzęsy sylikonową szczotką ze starego tuszu. I po takich zabiegach efekt końcowy bardzo mi się podobał, rzęsy były pięknie wydłużone i zagęszczone. Ponadto, tusz nie osypywał się i dość dobrze trzymał na rzęsach cały dzień. Generalnie, polecam osobom, które rano poświęcają trochę więcej czasu na makijaż bo inaczej można się mocno denerwować.
    Zalety:
    • można nim uzyskać bardzo ładne, wydłużone i zagęszczone rzęsy
    • nie obsypuje się
    • trwały
    • dwa rozmiary szczoteczek
    Wady:
    • skleja rzęsy
    • malowanie nim często wymaga czasu
    • cena nie do końca adekwatna do jakości