Nivea Long Repair, Odbudowująca odżywka w sprayu

• 16 kwietnia 2014 o 1:02
    Śmierdziel
    Najgorsza mgiełką jaką miałam w życiu. Kupiłam ze względu na dobre wspomnienia z odżywka z tej serii. I wtopa na całej linii. Zapach jest dla mnie nie do zniesienia, a szczerze mówiąc akurat w przypadku mgiełki do włosów która powinna moc sluzyc odświeżeniu fryzury to ma dla mnie znaczenie. Pachnie jak "przeperfumowane okolice podbrzusza" - wybaczcie za ordynarne porównanie. W dodatku wcale nie odczuwam pielęgnacyjnych właściwości - mgiełka jest dość "ciezka", wiec "pomoc w rozczesywaniu" rozumiem na zasadzie "zwilgocenia sianka"... Prawdopodobnie wyleje i użyje butelki żeby mieć aplikatorem na 100 % sok z aloesu który przynajmniej ma właściwości pielęgnacyjne. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
    angelsw
    23 stycznia 2014 o 0:30
    Jeden z moich ulubionych kosmetykow
    -ulatwia rozczesywanie, -wygladza wlosy,dzieki temu nie sa one przesuszone, -nadaje im blasku, Bardzo lubie ten produkt,gdyz dlugo szukalam odpowiedniego kosmetyku do moich splatanych wlosow, dzieki niemu nie mam juz tego problemu,a moje wlosy faktycznie sa bardziej lsniace.. Lubie... Polecam... Używam tego produktu od: 4 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
    MrsBlue
    21 listopada 2013 o 14:11
    dla prostych tak, dla kręconych niekoniecznie
    Kupiłam ten spray zw względu na miłość do jego odżywkowej siostry. Chciałam w ten sposób jeszcze skuteczniej zadbać o moje kręcone, suche włosy i zastosować kurację Nivea w full wersji. Nie mogę powiedzieć, że się zawiodłam, ale na pewno nie uzyskałam efektów, na jakie czekałam, a mgiełka okazała ię byc na pewno słabsza od tych np. z Gliss Kura. +ładnie pachnie +zawiera dosc wysoko w składzie keratynę +nadaje się do wygładzenia włosów prostych, to na pewno +nakładana na mokre włosy działa korzystnie, wygładza -zapach może męczyć niektóre Panie -na suchych włosach kompletnie się nie spisuje, wręcz się klei -na pewno istnieją lepsze od niej Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe