Synergen Coverstick Antibakteriell Korektor antybakteryjny do twarzy (nowa wersja)

• 12 kwietnia 2016 o 22:33
    Dobry
    Plusy: -bardzo niska cena, -dostępność, -dobre krycie, - ładnie stapia się z podkładem, -łatwa aplikacja, - solidne opakowanie, Minusy: - podkreśla suche skórki Jak na taką cenę, produkt warty polecenia! :)
  • 3 lutego 2016 o 9:29
    Cel: rzucić w kąt szuflady i zapomnieć
    Nie, nie i jeszcze raz nie! Nawet nie zdążyłam poznać właściwości tego korektora, bo po jego zastosowaniu moją cerę zaatakowało uczulenie - czerwone plamy. Nie wiem, co on takiego ma w składzie, ale to z pewnością nic dobrego. Może i jest "fenomenalny", świetnie kryje i jest antybakteryjny. Ok. Ale nie kosztem wyglądu twarzy i mojego komfortu. Nie polecam. Używam tego produktu od: Kilku dni Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 10 listopada 2015 o 13:38
    Całkiem dobry
    Używam tego korektora naprawdę długo (z przerwami - gdy nie mogłam go dostać, kupowałam inny). Gdy pierwszy raz przymierzałam się do jego zakupu, nie spodziewałam się jakichś szczególnych efektów. Bałam się też (na moje oko) zbyt ciemnego odcienia (a wybrałam najjaśniejszy). Na szczęście moje obawy były bezpodstawne. PLUSY: + KRYCIE: Całkiem dobre, wraz z podkładem i transparentnym pudrem, nałożony w rozsądnej ilości fajnie przykrywa zaczerwienienia i maskuje wypryski. + KOLOR: Obawiałam się, że będzie zbyt ciemny / żółty, a ładnie stapia się z resztą makijażu (podkład Revlon Colorstay 150 Buff, puder ryżowy Paese). Także użyty podczas poprawek nie odznacza się, praktycznie się nie warzy, nawet na tak problematycznej skórze jak moja. + ANTYBAKTERYJNY: Zawiera ciekawy dodatek w postaci białego "wkładu", o fajnym świeżym zapachu, który rzeczywiście zapobiega rozsiewaniu się pryszczy na twarzy. O ile jednak u mnie wypryski pojawiają się pojedynczo, o tyle nie wiem, czy takie działanie pojawi się również u osób o cerze trądzikowej. + WYDAJNOŚĆ: Przy codziennym użytkowaniu wystarczał mi na około pół roku (ale wiadomo, że im więcej "niespodzianek" do zamaskowania, tym mniejsza wydajność). + CENA: Jest naprawdę tani (przy tak dobrej wydajności naprawdę super sprawa). + DOSTĘPNOŚĆ: W każdym Rossmannie (choć niestety w moim mieście, w którym są 3 Rosski czasem bywają problemy z dostaniem go). Minusów raczej nie zauważyłam. Z pewnością kupię go ponownie, choć nie ukrywam, że mam ochotę spróbować czegoś innego, np. z Maybelline lub Catrice. Tak czy inaczej polecam bardzo (o ile puder tej marki kompletnie się u mnie nie sprawdził, o tyle korektor jest w porządku) :) Używam tego produktu od: około 5 lat, wcześniej starą wersję Ilość zużytych opakowań: dużo, pewnie z 10
    SheDies
    17 maja 2015 o 12:17
    Nigdy więcej...
    Produkt zachęcił mnie antybakteryjnym działaniem, a że mam problemy z trądzikiem, pomyślałam sobie "czemu nie?". Moje odczucia? Albo korektora nie da się rozprowadzić, albo to ja nie umiem go "obsługiwać". Praktycznie niczego nie tuszuje. Jest widoczny na twarzy. Podkreśla suche skórki. Miałam po nim okropny wysyp pryszczy, a przecież miał działać antybakteryjnie. Opakowanie mi popękało. Plusy: cena dostępność Używam tego produktu od: nie używam Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    arafina
    15 marca 2015 o 21:26
    Coś strasznego
    Żałuję zakupu. Dla mnie nie nadaje się do niczego, a nie lubię wyrzucać kosmetyków nawet tak tanich jak ten. Plusy: +cena (ok. 5 zł w promocji) +dostępność +opakowanie (solidne i ładne) Minusy: -słabo kryje niedoskonałości -szybko znika z twarzy -tworzy plamy, ciężko go nałożyć tak, by się nie odznaczał -podkreśla suche skórki -nie nadaje się do poprawek w ciągu dnia, bo wtedy jeszcze bardziej tworzy plamy i jest widoczny -działania antybakteryjnego nie zauważyłam Na pewno go więcej nie kupię i nie polecam. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego