L'Oreal Paris Collagen +30, Kolagenowy krem - wypełniacz zmarszczek na dzień

nnatkaa
    12 marca 2015 o 18:49
    Fajny, ale ma wady
    Kupiłam ten krem na jakiejś wyprzedaży w Rossmannie. + nawilża + wygładza + wyrównuje koloryt - śmierdzi - nie nadaje się pod podkład - szybko przetłuszcza cerę Musiałam go używać na noc. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 21 marca 2014 o 20:39
    Ok, ale ma wady
    L\\\'oreal Collagen to krem, który raczej nikomu nie powinien zrobić krzywdy, a pisze to posiadaczka bardzo suchej, wrażliwej i po prostu upierdliwej skóry. Po pierwsze: krem całkiem nieźle nawilża i natłuszcza a efekt ten utrzymuje się też po zmyciu kremu. Robi to na pwno lepiej niż Dermedic, Regenist 4 ( za 70 złotych), który zafundował mi całe łuszczące się płaty skóry. Po drugie: najpierw wydawało mi sie, że to złudzenie optyczne, ale krem wybledza. Dla mnie to duży plus. Po trzecie: rzeczywiście lekko napina i wygładza. Po czwarte: ma bardzo specyficzną konsystencję, jak gęste masło, które dość szybko wchłania się do matu - jest w związku z tym dość ekonomiczny. A teraz czas na wady: Zapach. Jak dla mnie jest tragiczny, ponieważ większość kremów L\\\'oreala kojarzy mi sie jednak z fajnym zapachem. Tu mamy coś w rodzaju szarego mydła, wymieszanego z klejem do tapet i jakimś śmierdzącym kwiatkiem. Dusiołek jakich mało... Ten krem nie nadaję się zupełnie pod podkład. Używam lekkiego, płynnego Bourjois, który na więksozści kremów rozprowadza się doskonale, a na nim tworzy tępą, łuszczącą się maskę. I po trzecie: krem wchłania się do absolutnego matu. Wiem, że wiele osób to lubi, a ja - nie bardzo...Generalnie skóra jakoś lepiej reaguje u mnie na kremy tluste i półtłuste... Po tym Lorealu po prostu nie wygląda dobrze i trudno mi to inaczej określić. Nigdy nie użyłabym go na jakieś większe wyjście. Raczej nie kupię go ponownie ze względu na te trzy wady, ale z czystym sercem polecam, bo wiem, że w tej kategorii cenowej jest naprawdę niezły.
    asjaw
    9 lutego 2014 o 23:25
    tak .... jeden z lepszych Loreal
    Kupiłam niedawno 2 rózne kremy , ten i najnowszy laserowy Revitalift X3 ... niestety tak jak napisałam pod tamtym ten laserowy jakas pomyłka wielka , natomiast ten otrzymuje ode mnie wysoka ocene. Kremik pieknie sie wchłania , nie rouje, mocno nawilża, zmiekcza skóre. Zaczełam uzywac i po 3 dniach widziałam juz oznaki lepszego nawilzenia skóry. Naprawde jestem zadowolona i choc jest tańszy od tego najnowszego X3 z pewnościa jesli miałabym wybierac oddałabym to "laserowe cudo" za ten kolagenowy porzadny kremik. Naprawde polecam paniom po 30 + jestem mile zaskoczona. Używam tego produktu od: styczeń 2014 Ilość zużytych opakowań: 1x50ml
  • 27 stycznia 2014 o 23:06
    warto spróbować ;)
    przede wszystkim informuje że stosowałam i na dzień i na noc czyli dwa kremy są bardzo delikatne nie uczulają idealne na zimę gęste chronią i nawilżają skóra jest delikatna i zdecydowanie bardziej spreżysta i uważam że odpowiedni dla kobiet +25 na głębokie zmarszczki już nie pomoże spłyca np. zmarszczki mimiczne ale te delikane krem jest niedrogi wygładza Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: duże