Eveline Cosmetics Dermapharm, Multi - Oil Essence Profesjonalny olejek do pielęgnacji skóry 8 w 1

• 2 kwietnia 2019 o 16:30
    od razu widoczne efekty
    olejek ten używałam tylko do ciała i szczerze od razu widziałam efekty. Skóra stała się; miękka elastyczna gładka, nawilżona, odżywiona co prawda zużyłam tylko jedno opakowanie i nie widziałam jakiegoś spłycenia rozstępów ale działanie odżywcze jest super. Pięknie pachnie
  • 11 stycznia 2018 o 17:34
    Używałam tylko do twarzy
    Opakowanie W tekturowym pudełeczku znajdziemy 75 ml plastikową, zakręcaną buteleczkę z olejkiem. Jest ona przezroczysta, dzięki czemu z łatwością można kontrolować ilość kosmetyku. Buteleczka ma niewielki otwór, przez który aplikacja olejku jest wygodna. Ogólnie opakowanie oceniam jako bardzo estetyczne i poręczne. Zapach Zapach produktu jest przyjemny, niedrażniący, dość długo utrzymuje się na skórze. Przypomina mieszankę kwiatowo-roślinną. Konsystencja Olejek ma konsystencję oleju kuchennego. Jest jednak nie tłusty, nie lepi się i jest bardzo lekki. Olejek potrzebuje trochę czas by się wchłonąć, na skórze pozostawia delikatny film. Działanie Olejek stosowałam przez równy miesiąc głównie na twarz w celu walki z przebarwieniem, zaczerwienieniem i nierównomiernym kolorytem cery. Używałam go raz do 2 razy dziennie zgodnie z zaleceniami producenta. Cera stała się praktycznie od razu gładsza, elastyczniejsza i bardziej nawilżona. Dostrzegłam, że koloryt cery uległ wyraźnej poprawnie. Także zaczerwienienia i przebarwienia stały się znacznie mniej widoczne. Niestety w moim przypadku olejek zatykał pory, powodując niewielkie wypryski.
    Zalety:
    • Nie tłusty
    • Nie lepi się
    • Nawilżenie
    • Wyrównuje koloryt
    Wady:
    • Wolno się wchłania
    • Pozostawia na skórze film
    • Zatyka pory
    tysia_z
    17 stycznia 2016 o 22:10
    może jakoś nawilża i natłuszcza, ale bez rewelacji
    Kupiłam olejek zachęcona przez konsultantkę w Hebe jako silnie nawilżający suchą skórę i tańszy odpowiednik Bio Oil. Plusy produktu: - nawilża dostatecznie, nie robi krzywdy - nie ma nieprzyjemnego zapachu - całkiem dobry skład Minusy: - na pewno nie robi tego wszystkiego, o czym pisze producent, przynajmniej przez tydzień nie zauważyłam zredukowanego celulitu i innych bajerów, ale i tak na to nie liczyłam. Za to liczyłam na maksymalne nawilżenie, a niestety nie jest to silnie skoncentrowany kosmetyk na 16+ h nawilżenia, raczej na jakieś 8. Kiedy użyję go na noc, rano po dobroczynnym działaniu nie ma śladu. Dla mnie to za mało jak na tę pojemność i cenę. - nie nawilża jakoś rewelacyjnie, głównie przez to, że wolno się wchłania. O wiele gorzej od suchych olejków. - niepraktyczne opakowanie - może jakby był z pompką, to produkt dozowałoby się wygodniej i dzięki temu zużywałabym go mniej, a tak dostajemy zwykłą butelkę z plastikowym korkiem i kosmetyk nalewamy najpierw na dłoń a potem smarujemy nim ciało. Przez to opakowanie przez tydzień wszystko w łazience miałam zawsze upaćkane olejkiem - mało wydajny - opakowanie wystarczyło mi na tydzień (!!!) - drogi; kiedy kupowałam tę małą buteleczkę w Hebe akurat była jakaś kilkuzłotowa obniżka, więc zapłaciłam tak z 20 zł, ale w związku z powyższym przy regularnym stosowaniu i tak musiałabym na niego wydać 80-100 miesięcznie. O wiele ponad mój budżet. Za cenę pojedynczej buteleczki spokojnie kupiłabym kilka butelek zwykłej oliwki dla dzieci albo olejku różanego, co przy regularnym stosowaniu daje w sumie podobny efekt tyle, że kosmetyku wystarczyłoby mi nie na tydzień a na wiele miesięcy i jeszcze mogłabym sobie jej bez żalu używać do demakijażu. Trochę nie o to chodziło - zgodnie z zapowiedziami producenta działanie produktu miało być bardziej wszechstronne niż oliwka dla dzieci. Używam tego produktu od: jeden tydzień w 2015 roku Ilość zużytych opakowań: jedno pełne
    thecla
    1 września 2015 o 20:01
    Fajny do pielęgnacji
    Dobry olejek do codziennej pielęgnacji, ale niekoniecznie sprawdza się przy rozstepach. Ładnie odżywia, regeneruje skórę, wygładza i napina. Nadaje sie do pielęgnacji skóry twarzy. Jak na olejek to jest dosyć tępy, trudno się rozprowadza na większych obszarach. Jest mało wydajny przy regularnym stosowaniu. Ładnie pachnie. Opakowanie szybko sie brudzi i trzeba uważać żeby nie zzatłuścić wszystkiego naokoło. Używam tego produktu od: 3 mies. Ilość zużytych opakowań: 1 op.
  • 12 maja 2015 o 1:55
    Używałam tylko do twarzy
    Używałam go tylko do twarzy, na noc i sprawdził się dobrze. Nawilża, przyspiesza gojenie ran po wypryskach i łagodzi mikro-blizny po trądziku. Jeśli ktoś ma skłonność do prosaków lepiej go nie stosować w okolicach oczu. Mocno wątpię jednak żeby był na tyle silny żeby podziałać na rozstępy. Plusy: - Nawilża - Lekka konsystencja ułatwia wchłanianie - Działa na płytkie blizny - Nie zapycha porów - Wydajny Minus: - Opakowanie, które nie ułatwia aplikacji Używam tego produktu od: od roku Ilość zużytych opakowań: 2, 75ml