Gosh Amazing Length`n Build Mascara (tusz wydłużający)

suzeta
    14 września 2014 o 16:39
    zwykły zwyklak
    Miałam go kilka lat temu i pamiętam, że był on dla mnie droższą kopią extra super lash Rimmel. Klasyczna szczoteczka ( wolę silikonowe ) sklejała nieco rzęsy,choć była mała raczej wygodna. Poza tym był on skrajnie nie wydajny ( mimo zafoliowanego opakowania ) szybko wysechł i raczej tylko przyciemniał rzęsy. Taki zwyklak jakich pełno na tuszowym rynku. Raczej nie polecam !!! Choć tragiczny to on na pewno nie był. Plusem na pewno jest cena i eleganckie, czarne opakowanie. Używam tego produktu od: 2011 r. Ilość zużytych opakowań: jedna tubka.
  • 16 lutego 2014 o 21:59
    Dobry produkt, ale bez zachwytów
    Tusz ma wygodną, standardowa szczoteczkę, która umożliwia aplikację bez ubrudzenia okolic oka. O jakimkolwiek efekcie wydłużenia czy podkreślenia rzęs można mówić po dwóch sporych warstwach. Nie kruszy się, nie osypuje, na rzęsach pozostaje długo. Nie jest to jednak produkt, który da nam spektakularne efekty. Można go jeszcze pochwalić za wydajność. Sprawdza się na co dzień do delikatnego makijażu. Generalnie na plus, ale są lepsze w takiej samej cenie. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 11 stycznia 2014 o 17:44
    Szału nie ma, ale jest fajny.
    Dostałam ten tusz od producenta do testów, podeszłam sceptycznie, bo przy moich nijakich rzęsach używam zazwyczaj maskar typu "boom!", które robią z nich firanki, a ten... jest tak w zasadzie tylko wydłużający... No ale, okazało się, że efekt na rzęsach jest w rzeczywistości fajny, naprawdę je wydłuża i uwidacznia, są mocno czarne i ładnie się prezentują. Maskara jest bardzo lekka, niewyczuwalna podczas mrugania oczami, a rzęsy nie są sztywne. Tusz jest dość trwały na samych rzęsach, jednak w opakowaniu dość szybko zasycha - ja swojego używam od miesiąca, a już mam zastrzeżenia do jego konsystencji... Może jeszcze go odratuję. ;) Szczoteczka jest mała i wygodna, choć klasyczna (z włosia), a ja wolę silikonowe. Podsumowując, jest to taki tusz na co dzień, niezbyt drogi, dlatego daję 4 gwiazdki. Używam tego produktu od: miesiąca. Ilość zużytych opakowań: 1/2.
  • 2 października 2013 o 16:51
    Nic specjalnego w nim nie widzę...
    Nie bardzo pamiętam historii zakupu tego tuszu (na pewno było to przy okazji zakupu innego produktu z GOSHa - tusz albo dostałam w gratisie, albo zapłaciłam za niego jakieś symboliczne kilka złotych). Tak czy owak to chyba jeden z największych jego plusów - czyli nie wydałam na niego za dużo kasy :) Moje rzęsy: dość długie, średnio gęste, podkręcają się same (w sensie bez zalotki). A co na to tusz? Plusy: - klasyczna szczoteczka - ja niestety ciągle nie mogę przekonać się do silikonowych - ładna, głęboka czerń - opakowanie a właściwie zabezpieczająca folia - przynajmniej byłam pewna że nikt jej wcześniej 156 razy nie otwierał - nie podrażnia oczu - łatwo się zmywa Minusy: - mniej niż przeciętne wydłużenie - a u mnie nie trzeba wiele żeby był dobry efekt bo jak wspomniałam mam swoje rzęsy dość długie - na poczatku nakłada się beznadziejnie (jest jakby tępy i do tego szczoteczka nabiera za dużo produktu), z czasem jest trochę lepiej ale szału nie ma i niestety trzeba nauczyć sie z nim pracować - skleja rzęsy (ktoś może nazwać to pogrubianiem, ale ja określam jako oblepianie i sklejanie) - osobiście stosuje do niego dodatkowo szczoteczkę, ale kto ma czas na taką zabawę :( - wprawdzie się nie rozmazuje ale za to osypuje - nie wiem już co gorsze - jest mega niewydajny - po miesiącu albo wysechł na amen albo się skończył - efekt jest taki że szczoteczka była całkiem sucha Generalnie - nie polecam Używam tego produktu od: ok rok temu przez jakieś 1,5 miesiąca (na tyle starczył) Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 26 września 2013 o 19:10
    Całkiem niezły
    Dostałam go kiedyś w prezencie, wczoraj do zakupów w hebe proponowali go za 4,50 zł więc wzięłam :) + wydłuża, + trzyma rzęsy podkręcone zalotką, + zaczyna kruszyć się dopiero po 7 godzinach, + długa, wąska, dość precyzyjna szczoteczka, + nie uczula, + lekko podkręca rzęsy, + szybko zasycha - słaba czerń, dla mnie za mało intensywna, - mało wydajny, Gdyby bardziej pogrubiał i czerń była bardziej głęboka/intensywna to myślę że stał by się jednym z ulubionych. Warto kupić w promocji, za cenę regularną raczej nie polecam. Dołączam fotki jak prezentuje się jedna i dwie warstwy. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2