Madara Organic Skincare Deep Purifying Foam Kwiatowa pianka głęboko oczyszczająca do twarzy

white90
    12 kwietnia 2021 o 16:17
    Bez rewelacji
    Zużyłam jedną butelkę i wystarczy. Pianka ma przede wszystkim dobrze oczyścić twarz i nie wysuszyć. W tym przypadku tak było, ale podobne efekty uzyskuje się stosując tańsze produkty
    Zalety:
    • Skład
    • Oczyszczenie
    • Brak efektu ściągniętej skóry
    Wady:
    • Pompka- popsuła się mniej więcej w połowie stosowania dlatego wydajność oceniam na 3 gwiazdki
  • 21 października 2019 o 13:50
    Tragedia !
    Ja również zakupiłam piankę razem z miniaturkami dwóch kremów na dzień i na noc w promocyjnej cenie, w jednej z norweskich drogerii internetowych. Cena regularna tego czegoś stanowczo zawyżona w stosunku do jakości. Producent opisuje tą serię jako idealnie nadającą się do każdego rodzaju cery, a piankę jako głęboko oczyszczającą. Ta pianka jest tak kiepska, że nie radzi sobie ze skutecznym zmyciem resztek kremu do twarzy, a co tu oczekiwać po niej demakijażu ? Już po kilku pierwszych użyciach miałam wrażenie niedomycia i w efekcie dorobiłam się kilku nowych nieprzyjemnych nabytków na twarzy. Zapachu róż też nie ma się co spodziewać, bo wyczuwalny jest jedynie alkohol. Ten alkohol wysusza skórę, a nie mam strasznie suchej.
    Wady:
    • zapach alkoholu ( nie czuć róż )
    • wysusza
    • nie nadaje się do demakijażu
    • wysoka cena regularna
    • zbyt rzadka kosnystencja
  • 21 września 2019 o 11:05
    Średnia satysfakcja.
    Piankę kupiłam w zestawie, więc cenowo wyszło ok, ale w cenie regularnej jako jedyny produkt raczej bym się na nią nie skusiła. Na drogeryjnych półkach podobne pianki są w cenie 15-20 zł. Zestaw zamówiłam przez Internet. Słyszałam dużo dobrego o tej marce, ale nie spotkałam jej stacjonarnie w żadnym sklepie. Mam tłustą cerę, pianka działała na moją twarz bardzo dobrze. Nie podrażniła, nie uczuliła. Ładnie oczyszcza skórę i zmywa makijaż, ale skład jest średni. Zapach nieciekawy. Nie jest wydajna. Fajnie się pieni, ale piana jest dość rzadka i jedna pompka to dla mnie za mało, zwykle zużywałam 2-3 i produkt dość szybko się skończył... Mam mieszane uczucia w temacie tego kosmetyku.
    Zalety:
    • Oczyszcza. Zmywa makijaż. Nie uczula. Nie podrażnia. Sprawdziła się przy mojej tłustej cerze. Opakowanie, pompka.
    Wady:
    • Cena regularna b. wysoka, nieadekwatna do jakości produktu.
    • Średni skład i zapach. Słaba wydajność. Trudno dostępna.
  • 2 sierpnia 2019 o 9:28
    Delikatna i dobrze domywa
    Bardzo delikatna pianka do twarzy, która dobrze zmywa z niej kosmetyki i oleje. Nie pozostawia uczucia ściągnięcia, nie podrażnia. Można ją również stosować po oczyszczaniu olejami, po których dobrze domywa i nie zostawia tłustej warstwy. Trudno mi się wypowiedzieć jak domywa makijaż ponieważ go nie stosuje, ale wszelkie mazidła zmywa (czego się po niej nie spodziewałam ze względu na jej delikatność). Ma przyjemną konsystencję. Po używaniu 3 miesiące jestem z niej bardzo zadowolona, chociaż jest dość droga. Wydajność: Generalnie wydajna. Ja stosuje albo około 2 pompek na dłonie albo 1,5 na gąbkę konjac. Po 3 miesiącach użytkowania produkt się nie skończył i na razie nie mam poczucia, że się kończy (chociaż trudno to stwierdzić). Opakowanie: Dobre i wytrzymałe. Pianka była ze mną w podróży, nigdzie nie ciekła. Jedyny minus to brak możliwości zobaczenia ile produktu nam zostało, bo całe opakowanie jest grube i ma naklejoną naklejkę dookoła, która przynajmniej mnie uniemożliwiła podglądanie ile produktu zostało. Zapach: Nie zauważyłam żadnego alkoholowego zapachu, który był tutaj opisywany. Generalnie jest to zapach róży połączonej z ziołami, dla osób które nie przepadają za naturalnymi kosmetykami ten zapach ziołowy może być trudniejszym, ale ja nie miałam nigdy z nim problemu i uważam go za przyjemny.
    Zalety:
    • delikatna
    • dobrze domywa
  • fi
    fi
    1 sierpnia 2019 o 14:18
    Średniak
    Kupiłam piankę razem z miniaturkami dwóch kremów na dzień i na noc. Niestety ale nie polubiliśmy się. Pianka okropnie śmierdzi alkoholem i używanie jej jest mocno nieprzyjemne, jakby twarz wódką polewać ;) żadne tam kwiatki ;) Jeżeli chodzi o skuteczność to średnio, resztek makijażu po olejku nie tyka, zostają jak były na twarzy, zużyłam ją, aczkolwiek niechętnie, do porannego mycia twarzy i z ulgą pożegnałam puste opakowanie ( z kremami również się nie pokochaliśmy i chyba na razie daję sobie spokój z tą marką, za droga na nieudane eksperymenty.
    Zalety:
    Wady:
    • nie działa
    • śmierdzi