AA Collagen Hial+ 30+, Krem nawilżająco - wygładzający pod oczy bezzapachowy

• 26 lutego 2020 o 11:22
    Spodziewałam się więcej
    Był to mój pierwszy krem pod oczy i niestety spodziewałam się po nim więcej. Nawilżenie so-so, wygładzenie zero. Dodatkowo roluje się pod makijażem, więc nadaje się tylko na noc. Tubka sztywna i mało wygodna, jak już zostaje kremu mniej nie ma szans wycisnąć produktu w pożądane miejsce. Całkowicie bezzapachowy.
    Zalety:
    • Bezzapachowy
    Wady:
    • brak wygładzenia
    • nie nadaje się pod makijaż
    • tubka
  • 11 września 2018 o 20:51
    Fajny, na pierwszy krem pod oczy
    Mam 29 lat i do tej pory nie używałam specjalnych kremów pod oczy (mam co prawda delikatnie cienie i zmarszczki, jak na 29-łatkę przystało). Krem wpadł mi do koszyka podczas zakupów na stronie producenta (moja nabycia kocha kosmetyki AA), zapłaciłam za niego w promocji ok 8 pln. Nie pomógł szczególnie, ale tez nie zaszkodził.
    • gęsta, kremowa konsystencja
    • świetnie nawilża
    • nie podrażnia
    • minimalnie napina skórę
    • nadaje się pod makijaż
    Wady:
    • Nie ma wad. To tani, nawilżający krem pod oczy, który spełnia swoją rolę, jeżeli ktoś nie potrzebuje super wygładzenia, super rozjaśnienia etc.
    ewaz30
    14 sierpnia 2018 o 22:08
    Całkiem zwyczajny
    Krem jest bardzo wydajny ,ma ładny zapach i fajna konsystencje i to są niewątpliwie jego zalety tak jak ladne opakowanie. Jego minus jest fakt że nie zauważyłam alby moja skora pod oczami wyglądała lepiej po jego zastosowaniu.
    Zalety:
    • Opakowanie i konsystencja
    Wady:
    • Brak efektów
  • 18 września 2017 o 21:35
    Dobry wybór na pierwszy krem pod oczy
    Krem jest bardzo wydajny i delikatny. Nie nastawiałam się na spektakularne wygładzenie zmarszczek, bo jeszcze ich nie mam ale zależało mi na nawilżeniu okolicy oczy i zredukowaniu skutków niewyspania i jestem zadowolona. Moim zdaniem jest to dobry wybór dla młodych kobiet, które dopiero zaczynają przygodę z kremami przeciwzmarszczkowymi. Krem jest bardzo łagodny dla skóry i dobrze nawilża. Po nałożeniu pozostawia przyjemne, bardzo delikatne uczucie chłodzenia.
    Zalety:
    • wydajny, bezzapachowy, dobrze nawilża, nie podrażnia,
  • 3 kwietnia 2016 o 14:38
    W miarę ok.
    Patrząc na obietnice producenta, zastanawiam się czasem, skąd jest brana grupa testowa. Z pustyni, gdzie nie było dostępu nawet do kremu Nivea...? Tutaj jako obietnicę mamy wygładzenie zmarszczek, poprawienie konturu oczu, nawilżenia, elastyczności skóry, promienne i wypoczęte spojrzenie, i to wszystko zaobserwowało u siebie ok. 90% kobiet testujących. A ten krem po prostu nawilża... Nie twierdzę, że jest zły - wręcz przeciwnie. Nawilża bardzo dobrze, ma sporo fajnych składników (szkoda, że zaczynają się dopiero w 1/3 listy składu, ale zawsze coś), jest delikatny, nie podrażnia, lekko napina skórę, nie zostawia tłustego filmu, nadaje się pod podkład, nadaje się na noc (nawet dla suchej skóry), więc ogólnie jest naprawdę ok. Ja osobiście na noc wolę coś treściwszego, więc używałam go głównie na noc, albo wspomagałam go surowym masłem shea, ale sam w sobie nie robi krzywdy z przesuszeniem. Dla niewymagającej skóry, w szczególności tej, która chce ZAPOBIEGAĆ zmarszczkom (a nie je wygładzać, bo tutaj się to osiąga tylko za pomocą powierzchownego napięcia kwasem hialuronowym), to jest jak najbardziej ok. Nie wiem, czy kupię go ponownie, bo lubię treściwsze rzeczy, a na liście do testowania mam już co najmniej kilka pozycji (cały czas bez KWC...), ale kto wie - może kiedyś, z braku laku, sięgnę po tego przyjemniaczka w rozsądnej cenie.