Soraya Kolagen + Elastyna, Pielęgnacyjny krem nawilżający (nowa wersja)

• 9 października 2015 o 22:53
    Po prostu dobry krem
    Długo nie doceniałam tego kremu, kupiłam go kiedyś w promocji i użyłam nawet parę razy, ale po paru użyciach stwierdziłam że przy mojej tłustej cerze jest zbyt ciężki i nie potrzebuję aż takiego nawilżenia. Przeleżał od wiosny w szafce, i teraz gdy moja skóra jest przesuszona po lecie krem sprawdza się cudownie. Ma on bowiem lekką konsystencję, ale nałożony na twarz daje porządny zastrzyk nawilżenia skórze. Teraz stosuję go rano i wieczorem, i o dziwo nawet mogę stosować go pod makijaż, wszystko elegancko trzyma mi się na buzi cały dzień. Nie zapchał mnie, a cerę mam trądzikową i tłustą. Za taką cenę wart wypróbowania :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Olulkaa
    25 czerwca 2015 o 9:07
    Polecam osobom z przesuszoną skórą
    Potrzebowałam kremu, który nawilży i jednocześnie natłuści moją twarz. Ten krem za pośrednictwem witamin spełnia oba warunki. Miałam na policzkach przesuszoną skórę, gdy zaczęłam używac kremu na dzień - a nawet i na noc - skóra zdecydowanie poprawiła swój stan. Plusy: świetnie nawilża szybko się wchłania lekko natłuszcza ładnie pachnie zmiękcza skórę nadaje się pod podkłady nie zapycha i nie uczula Minusy: mam wrażenie, że trochę wyparował z opakowania... nie nadaje się dla osób z mocno przetłuszczającą się skórą opakowanie jest nieporęczne - mogłoby być trochę mniejsze Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 1 czerwca 2015 o 15:31
    Nie, nie, nie!!
    Kupiłam ten produkt pomimo tego, że moja mama go nie polecała. Twierdziła, że jej skóra była dziwna. Zaczęłam go stosować, i na początku mi bardzo odpowiadał. Ma fajny zapach, konsystencję. Łatwo się go nakłada na twarzi szybko wchłania. Niestety przez cały czas kiedy go używałam na twarzy pojawiały mi się zaskórniki i pryszcze! (po zmianie kremu wszystko wróciło do normy) Nigdy więcej tego kremu!!! Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno w połowie
  • 4 lutego 2015 o 16:25
    Polecam
    Krem ma bardzo przyjemny zapach. Jest delikatny i bardzo dobrze się wchłania i nie zostawia wyczuwalnej warstwy kremu. Sprawdził się w 100 % na mojej suchej skórze, nie pozostawiając suchych plam. Jest bardzo wydajny i nadaje się pod makijaż. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: trzy
  • 21 października 2014 o 16:46
    Nie wzbudził sympatii
    Kupiłam ten krem głównie na próbę, lubię wyszukiwać prawdziwe perełki wśród tanich kosmetyków, ten kosztował w Rossmanie 9 zł. Po pierwszym otwarciu pozytywnie zaskoczyła mnie lekka i niezbyt zwarta konsystencja. Pomyślałam, że będzie dobrze się wchłaniał przez co nada się jako krem pod makijaż. Nic bardziej mylnego! Pomimo, że nie należy do gęstych wchłania się dosyć długo, twarz cała się świeci. Absolutnie nie nadaje się pod makijaż, u mnie troszkę zapchał pory co prawie nigdy mi się nie zdarza. Gęstsze kremy tego nie robiły! Nie polecam stosować go po peelingu, mnie osobiście strasznie piekła cera, musiałam zmyć pozostałości kremu wodą. Co do nawilżenia nie jest źle ale nie jest to efekt zapadający w pamięć. Właściwie to niczym mnie nie zachwycił, miałam lepsze kremy w niższej cenie. Myślę, że Panie z cerą tłustą i mieszaną dałyby temu kremowi jeszcze niższą notę. Używam tego produktu od: 3 m-cy Ilość zużytych opakowań: niedokończony 1 słoiczek