Sensai Cellular Performance, Mask Maseczka do twarzy

• 9 grudnia 2012 o 17:27
    Po prostu nawilża
    Gdyby nie cena, pewnie napisałabym, że maska jest rewelacyja. Niestety, nie jest to produkt za który warto zapłacić ponad 200zł, bo są równie dobre, dużo tańsze, choćby Clarins. Maska jest przyjemna w użyciu, komfortowa, naprawdę idealnie nawilża i zmiękcza skórę, ślicznie pachnie i jest dość wydajna. Nie uczula, nie zapycha. Wracałabym do niej, gdyby nie istniały podobne, dużo tańsze produkty. Jeśli ktoś nie zwraca uwagi na wydatki, polecam, natomiast pozostałym polecam równie skuteczne produkty konkurencyjnych marek. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 7 lutego 2010 o 20:45
    Nie za te cene
    Maseczka rzeczywiscie nawilza cere, ma przyjemna konsystencje, dosc gesta, ale taki sam efekt mozna uzyskac dzieki kosmetykom o polowe tanszym. Jak dla mnie niebieska maska z Clinique jest z nia porownywalna, jesli nie lepsza. Nie jestem zwolenniczka przeplacania pieniedzy. Ot po prostu zwykla maseczka nawilzajaca za 200zl. Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: 1
    daria_
    11 września 2009 o 9:33
    mala rada :)
    dla mnie bomba, odejmuje gwiazdke bo troche droga (300 pln) uzywam tej maski jako night treatment, czyli smarujemy twarz lotionem (koniecznie!!!!!!!) inaczej skladniki sie nie wchlaniaja (tak to juz jest z kanebo) na to nakladamy maske, masujemy i zostawiamy zamiast kremu nocnego, rano wstajemy i skora naprawde jest sliczna, warstwa nie musi byc zbyt gruba, pieknie sie wchlania i naprawde dziala, wlasnie konczy mi sie miniprodukt i zamierzam ja kupic :)Używam tego produktu od: miesiac Ilość zużytych opakowań: miniprodukt
  • 9 września 2007 o 19:02
    nie najgorsza
    maseczka jest dosc ekspresowa - 3 do 5 minut. Efekt nie najgorszy bo skóra jest wygładzona, rozświetlona, zrelaksowana, lekko nawilżona Bez rewelacji, ale nie ma sie do czego przyczepic. Byłam zaskoczona ze nie zatkała mi porów, a ma dosc gęstą kremową konsystencje. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    frostis
    23 marca 2004 o 10:34
    nawilza,ale....
    dostalam tubke tej maseczki od kolezanki ,ktora jest zakochana w tej firmie i uzywa tylko ich produktow. maseczka ma forme miekkiego kremu,ladnie sie rozprowadza.dobrze nawilza skore.po zmyciu twarz jest delikatna.szczerze jednak polecam ta maseczke tylko dla tych,ktorzy chca wydac pieniadze na drogi kosmetyk,bo taki sam efekt nawilzenia mozna bez problemu osiagnac duzo tanszymi kosmetykami.