Bourjois Pump Up The Volume (Tusz wydłużający, pogrubiający i podkręcający)

Suzanne
    9 maja 2013 o 22:35
    Czy to jest jeszcze na rynku?
    Nigdy nie ufalam cieniom do powiek Bourjois i ten tylko potwierdzil moje przypuszczenia. Nie do konca wydluza, nie pogrubia. Stosunkowo szybko wysycha. Opakowanie, w moich oczach powoduje przypuszczenie, ze to nie jest w ogole nie jest kosmetyk kolorowy, tylko jakis glupi i tani gadzet. Nie lubie po prostu, nie wspominam dobrze (obsypywanie na sam poczatek" i na peeewno nie wroce, prawde mowiac prawdopodobnie nie kupie zadnego tuszu tej marki. Używam tego produktu od: kilka miesiecy kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 10 grudnia 2011 o 7:00
    straszny!!!
    na szczescie dostalam w prezencie, wiec nie mialam wyrzutow sumienia... plusy -hmmm... kolor jest ok! naturalny -nie osypuje sie minusy -wydluza? podkreca? pogrubia? wolne zarty! szczoteczka jest tragiczna. mialam wrazenie ze uzywam tuszu z bazaru za 4 zł. -pomalowanie rzes tym CZYMS to wielka sztuka. zdecydowanie nie polecam... Używam tego produktu od: nie pamietam Ilość zużytych opakowań: jedno napoczete i wyrzucone
  • 23 maja 2011 o 21:59
    Nic rewelacyjnego...
    Kupiłam przy okazji innych zakupów na allegro i dzięki bogu że w bardzo atrakcyjnej cenie bo inaczej byłby strasznie...Generalnie nic rewelacyjnego, jak na tą markę spodziewałabym się czegoś lepszego a tu rozczarowanie...zużyłam do końca jedno opakowanie ale ponownie nie zakupię. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 15 stycznia 2011 o 14:18
    rozczarowujący
    Jeden z gorszych jakie miałam okazję przetestwać, co mnie zdziwiło bo jak dotąd tusze bourjois sprawowały sie na moich rzęsach zupełnie przyzwoicie. Tusz owszem pogrubia rzęsy robiąc z nich zlepione proste druty ;/ Zawsze nakładam 2 warstwy co przy tym tuszu jest wybitnie trudne i wymaga późniejszego rozczesywania inną szczoteczką. Czasami udawało mi się doprowadzić rzęsy do przyzwoitego stanu ale za takie pieniądze spodziewałam sie kosmetyku z którym nie będę musiała tak sie cackać. Nie polecam Używam tego produktu od: 2 lata chyba u mnie leży Ilość zużytych opakowań: 1 zaczęte
  • 20 sierpnia 2010 o 18:34
    Niczym sie nie wyroznia.
    Kupilam go dawno i przestalam uzywac kilka mies. temu. Gdy przeczytalam opis produktu bylam w szoku bo ten tusz daje bardzo naturalny efekt;) dlatego ma tak malo gwiazdek. Tusz czesto odbijal mi sie na powiekach, dawal bardzo naturalne wykonczenie, lekko wydluzal rzesy, nie sklejal ich. Mam wersje wodoodporna i opakowanie sie lekko rozni(jest zwezone u dolu podobnie jak przy zakretce). Wedlug mnie za drogi. Używam tego produktu od:roku? Ilość zużytych opakowań:1