7th Heaven Sauna Masque (Czerwona glinka, maseczka antystresowa, samorozgrzewająca)

• 14 lipca 2014 o 19:37
    Świtna
    Plusy Doskonale rozgrzewa Miły zapach Dobrze oczyszcza pory Atrakcyjna cena Jest doskonała dla osób z trądzikiem i nie tylko Minusy - daje efekt wysuszonych ust Używam tego produktu od: około 3-4 lat Ilość zużytych opakowań: Mnóstwo
  • 4 grudnia 2013 o 18:49
    bardzo fajna
    Maseczka co prawda do najtańszych nie należy,bo kosztuje około 5 zł,ale spokojnie wystarczy na dwa razy:-) . Nie ma intensywnego zapachu. Wręcz przeciwnie. Jej zapach jest subtelny, przyjemny dla nosa. Po aplikacji na wilgotną cerę maseczka lekko rozgrzewa cerę. Po usunięciu jej z twarzy moja cera była lekko zaróżowiona,ale szybko wróciła do normy. Cera jest widocznie wygładzona i odżywiona. Używam tego produktu od: ponad dwa lata Ilość zużytych opakowań: dużo
    Je2bnik
    27 października 2013 o 9:49
    Fajowa :D
    Bardzo fajna maseczka,idealna dla chwili relaksu po cięzkim dniu :) Podoba mi się w niej wszystko.Ma przyjemny kolor,fajną nieco żelowatą konsystencje,ładny zapach.Bardzo spodobało mi się jej działanie grzejące na twarzy.Mega relaksujący,przyjemny efekt! Po zmyciu maseczki cera ma ładniejszy koloryt,jest dużo gładsza i przyjemniejsza w dotyku.Do tego moje wiecznie rozszerzone pory są wreszcie widocznie zmniejszone:)Nie wymagam od niej wiele,tylko właśnie tej chwili relaksu,odstresowania się i to robi bardzo dobrze.Jedno opakowanie starcza mi na dwa użycia,nie zasycha w opakowaniu.Na plus malutka cena;) Polecam wypróbować! Używam tego produktu od: znam ok 2 lata Ilość zużytych opakowań: ok 10
  • 18 kwietnia 2013 o 21:49
    Montagne Jeunesse - ulubione maski.
    Jestem wielbicielką maseczek Montagne Jeunesse. Jedna starcza mi zazwyczaj na 4 aplikacje i każda daje fantastyczny efekt. Ta należy do najulubieńszej z najulubieńszych. Bardzo przyjemny efekt grzejący maski - nie jest za mocny (nie parzy), ale jest oczuwalny. Zapach również mi się podobał. Konsystencja też w sam raz. Nie uczula mnie, dobrze oczyściła skórę, zrelaksowała. Często po nią sięgam - efekt domowego spa i komfort jaki mi daje są naprawdę warte tych 5 zł.
  • 4 stycznia 2013 o 19:24
    super zapach, kolor i efekt rozgrzewania !
    maseczkę nałożyłam sobie w zimowy wieczór - liczyłam na efekt rozgrzewania i nie zawiodłam się. ledwo zdążyłam nałożyć, już poczułam jak maseczka rozgrzewa. ma trochę zbyt wodnistą konsystencję jak dla mnie - lubię sobie nakładać grube warstwy maseczki, tutaj raczej nie było to możliwe. jeżeli ktoś umiejętnie zabezpieczy maseczkę przed wyschnięciem, jest szansa aby jedno opakowanie starczyło na ok. 4 razy trochę topornie się zmywa Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie - 2 użycia