AA Young, Antybakteryjny żel do mycia twarzy

• 30 grudnia 2010 o 20:29
    Niezły.
    Miałam jedno opakowanie jakiś czas temu i był niezły. Oczyszczał, nie podrażniał, w zasadzie nie ustępował niczym żelom droższych firm. Bez reakcji alergicznej, to też ważne :) Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 10 sierpnia 2010 o 17:38
    Bardzo dobry
    Kiedyś używałam tego żelu i podobał mi się. Miał śliczny zapach i bardzo dobrze się pienił, ale nie zaliczałabym tego jako plus, bo to chyba oznacza, że nie był specjalnie delikatny. Naprawdę delikatnie oczyszczał cerę i pozostawiał uczucie świeżości. Żel baardzo przyjemny w użytkowaniu, mój ulubiony. Najważniejsze, że nie podrażniał. Niestety już od dawna nigdzie go nie widziałam, myślę, że go wycofali i bardzo żałuję, ale jak go znajdę, na pewno kupię. Używam tego produktu od: dawno Ilość zużytych opakowań: 2
    Suzanne
    5 lipca 2009 o 15:30
    Nie podrażnia, myje, pieni się
    Bardzo dobry, standardowy żel myjący; od czasu d czasu zmywam nim również makijaż oczu, kiedy po prostu nie chcie mi się sięgać po inny produkt....to nie jest najlepszy pomysł, bo ten żel trochę wysusza. Ale nie piecze i nie powoduje żadnej alergicznej reakcji. Jest przeciętnie wydajny; kupiłam go podczas promocji, kiedy kosztował niewiele ponad 10 zł więc nie przeszkadza mi to. Nie używam go regularnie, więc ni emogę wiele powiedzieć o długotrwałych efektach. Jak dla mnie skuteczny, skoncentrowaly żel, lekko wysuszający; nie bardziej niż inne. Skutecznie oczyszcza i daje poczucie czystej skóry, przyjemnie pachnie. Używam tego produktu od:6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2
    kadabra
    7 marca 2009 o 21:48
    OK!
    Chyba najlepszy ze wszystkich drogeryjnych żeli przeznaczonych dla tego typu cery. Nie podrażnia, jest delikatny, nie wysusza dramatycznie, dobrze zmywa makijaż i zanieczyszczenia po całym dniu, a gojenie się syfków jest przyspieszone [sam żel by ich nie zaleczył]. Dodatkowo ma fajny oryginalny zapach i jest wydajny. Jednak po skończeniu tubki będę szukała czegoś bez SLSów na przodzie ;) Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
    gamelka
    22 grudnia 2008 o 17:39
    zbyt delikatny
    jest delikatny i nie nadaje sie do tradzikowej skóry bo po prostu nie działa. jest za delikatny. nie szkodzi ale tez nie widac działania antybakteryjnego czy matujacego. jest tez zupełnie niewydajny. Używam tego produktu od:miesiąc Ilość zużytych opakowań:1