Matrix Biolage Hydratherapie, Vital Repair Moisturizing Treatment Ampułka nawilżająca do wosów

• 3 kwietnia 2015 o 23:26
    dobra
    Zacznę od początku. Jestem wymagająca jeśli chodzi o kosmetyki do włosów. Mam włosy za łopatki, kręcone ( codziennie albo 2 razy dziennie - męczone prostownicą 210 stopni) farbowanie średnio co miesiąc, ostatni raz podcinałam je w grudniu (!) dużo przebywałam na dworze kiedy temp. była poniżej zera. Od tego czasu użyłam tej ampułki średnio raz na 2 tygodnie, czyli coś 5 ampułek, może 6 ? Staram się używać szamponu bez silikonów itd. więc ampułka ma "dobry grunt". Używam ją z przerwami bo moje włosy szybko przyzwyczajają się do kosmetyków. co zauważyłam? - moje włosy są sypkie, nawilżone ( chociaż na końcach i tak muszę je mocniej nawilżać, olejek z rossmana ) - nie są tak rozdwojone jak wcześniej, fakt przydałoby im się podcięcie - ale nie oszukujmy się minęło 4 miesiące. - włosy SZYBCIEJ rosną. jest o wiele lepsza niż z Loreal\\\'a ( nie pamiętam już nazwy, a ampułkę wyrzuciłam (koszt. ok 12 zł) Używam tego produktu od: 4 miesiące - nieregularnie Ilość zużytych opakowań: kilka Minus - CENA!
    Polakas
    6 maja 2014 o 21:22
    robi wrażenie
    Odżywka idealnie sprawdza się do zniszczonych, farbowanych włosów. Aplikuje jedynie u klientek, które faktycznie mają bardzo zniszczone włosy. Efekt jest widoczny od razu, przy pierwszym użyciu. Włosy stają się gładsze, nawilżone, błyszczące. Łatwiej się rozczesują, układają. Wyglądają na zadbane, zdrowe. Bardzo fajna rzecz. Cena faktycznie odstrasza, stąd tylko 4 gwiazdki. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
    ewalip
    23 kwietnia 2014 o 8:05
    Zsłużyły na 5 gwiazdek:)
    Skończyłam pierwsze opakowanie,i zamówiłam juz następne:)Aplikowałam je 2 razy w tyg.Oczywiście pomiędzy ampułkowaniem była odżywka. Ampułki faktycznie silnie nawiżają włosy. Wygładzenie struktury jest zauważalne od 1 ampułki-są miękkie i mega błyszczące. Z każdą kolejną jest tylko lepiej-włosy stają się posłuszne. Bardzo dobry prodykt.Polecam. Pięknie pachną i 1 ampułka spokojnie starcza na długie włosy. U mnie sprawdziły się na 100% Mam włosy grube,gęste,farbowane farbą rozjaśniającą na blond-ampułki nie obciażyły ich ani nie spowodowały szybszego przetłuszczania.
  • 11 kwietnia 2014 o 11:48
    fajny produkt
    Czesc dziewczyny, widze ze ampulki matrix nie maja jeszcze opini wiec bede pierwsza. Jednym slowem- bardzo fajny produkt. Bardzo dobrze nawilza i wygladza wlosy przy czym ich nie obciaza. Co prawda cena nie nalezy do najnizszych ale w opakowaniu jest 10 ampulek , a jedna w zupelnosci wystarcza na cale wlosy (mam je do piersi) Piersze opakowanie dostalam w prezencie, drugie juz sama kupilam i jak na razie to jest moj nr 1 jezeli chodzi o ampulki. Używam tego produktu od: prawie 2 lata Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania 1Ox10 ml