Marion SPA, Profesjonalna mikrodermabrazja intensywnie złuszczająca

MARION Spa profesjonalna mikrodermabrazja intensywnie złuszczająca 5ml

• 21 marca 2018 o 20:51
    daje ładny efekt odświeżonej skóry
    Profesjonalny zabieg mikrodermabrazji znajduje się w opakowaniu złożonym z trzech saszetek. W pierwszej saszetce znajdziemy peeling. Posiada on białe zabarwienie, luźną konsystencję. Dobrze rozprowadza się na skórze, można masować nim skóre parę minut i nie wchłania się przy tym jak niektóre peelingi. Posiada dobrze ścierające drobinki, jest to produkt gruboziarnisty. W drugiej saszetce znajdziemy serum, o lekkiej konsystencji, które jest przezroczyste. Bardzo szybko sie wchłania, skóra nie lepi sie po niej. Posiada ładny, delikatny zapach. Trzecia saszetka zawiera maskę. Posiada ona kolor biały i rowniez ma lekką konsystencje. Przyjemnie się nakłada, szybko wchłania, czuć, że ma się ją na skórze, ale nie jest to dyskomfort. Daje efekt lekkiego matu, ale nie ściaga skory. Taki zestaw starcza na około 2 aplikacje, jest bardzo tani kosztuje około 2zł. idealnie wygladza skore, pozbywamy sie przy tym suchych skorek. Cera jest rozswietlona, oczyszczona, zregenerowana. Zdecydowanie polecam!
    ruda555
    5 maja 2017 o 19:58
    Bardzo dobra
    Peeling naprawdę dobrze usuwa martwy naskórek, przy delikatnym masowaniu nie podrażnia przy tym skóry. Serum chłodzi i koi rozgrzaną peelingiem skórę i głęboko ją odżywia. Maska silnie nawilża i wygładza skórę. Po zabiegu twarz jest gładka i delikatna, nie przetłuszcza się tak szybko i pory są mniej widoczne.
  • 1 marca 2016 o 10:37
    Bardzo interseująca
    Nie spodziewałam się,że coś takiego może być aż tak fajne,a dałam za nią zaledwie o,99 zł. Peeling: ładny zapach,nie podrażnia,cera wygładzona jak pupcia niemowlęcia,malutki minusik to,że drobinki były dosyć duże jak na peeling do twarzy bałam się,że krzywdę mi zrobi,ale nic się nie stało. Serum: Przezroczysty żel,przepiękny zapach,w pierwszej chwili tłuste i mokre uczucie na skórze,ale bardzo szybko się wchłonął i delikatne uczucie na skórze,nie podrażniało. Maseczka: Biała,konsystencja kremu,pół tłusta.W pierwszej chwili uczucie tłustego filmu na skórze,ale też bardzo szybko się wchłonął,nawilżająca nie musiałam użyć kremu,gdy czytałam opakowanie to zdziwiło mnie,że maseczka dla skóry tłustej i nie musi być spłukana tylko zostawić do wchłonięcia,ale naprawdę spisuję się świetnie.Zapach nie wyczuwalny prawie.Nie podrażnia. Opakowanie bardzo ciekawe pierwszy raz widzę,żeby opakowania jednorazowe miały takie fajne otwarcia i bardzo łatwo się wydzierały każdy osobny produkt :) Używam tego produktu od: 1 raz Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 30 października 2015 o 17:13
    Dobre połączenie
    Zabieg kupiłam w jednej z drogerii. Po przeczytaniu tylu pozytywnych opinii musialam go wyprobowac. U mnie spisal sie dobrze, ale nie bylo efektu WOW. Zaznaczam, ze mam skore mieszana w kierunku tlustej. Ogółne plusy + dostepnosc + cena (od 2 do 3 zł, w zależności od drogerii) + wydajność (cały zabieh mozna wykonac 2 razy przy uzyiu jednej saszetki) PEELING Jest barwy bialej. przypomina krem z duza iloscia drobinek. Drobinki te nie sa zbyt ostre, ale jest ich wiele, przez co latwo oczyscic skore. peeling latwo zmyc, nie pozostawia tlustej warstwy na twarzy. Peelingu jesy baardzo duzo w porownianiu do pozostalych czesci, wiec przewaznie zostaje go w nadmiarze. SERUM Przezroczysty, bezbarwny zel . Szybko sie wchlania, ma przyjemny zapach. Nie pozostawia tlustej warstwy na twarzy, nie sciaga, delikatnie nawilza. Serum wystarcza na 2 uzycia. MASKA Przypomina bialy krem. Łatwo sie ja naklada. Szybko sie wchlania, ale nie do konca. Na twarzy pozostaje deliaktna warstewka, ktora mozna usunac wacikiem, ale nie jest to konieczne. Maski jest malo, ale spokojnie wystarczy na 2 uzycia. Po calym zabiegu skora jest wygladzona, rozswietlona i oczyszczona. Serum i maska nie zapychaja, nie powoduja niedoskonalosci. Jednak jak dla mnie oczyszczenie nie jest wystarczajace i wlasciwosci scierajace peelingu sa niewystarczajace zeby mnie zadowolic. Polecam niemniej wuprobowac, szczegolnie cerom tlustym i mieszanym, ktorym ten zabieg jest dedykowany. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 2 całe
    arafina
    27 kwietnia 2015 o 23:04
    Rewelacja!!
    Zakochałam się w tym produkcie :) Często stosuję różnorodne maseczki, mam już swoje ulubione i ten zabieg dołącza do tego grona :) jest fantastyczny! Moja sucha i wrażliwa, ale obecnie w niezłym stanie cera, wygląda po nim rewelacyjnie :) Peeling bardzo wyraźnie wygładza naskórek. Przy czym obawiałam się podrażnień i tego, że zwyczajnie będzie za mocny, ale wręcz przeciwnie. Ma kremową konsystencję i mnie w żadnym razie nie podrażnił :) ma spore drobinki, ale efekt jest naprawdę świetny. Jeden z lepszych peelingów jakie stosowałam. Może nawet najlepszy? Serum rzeczywiście wchłania się w ekspresowym tempie. Koi i nawilża. Co do maseczki, to myślałam, że zmyję ją po pewnym czasie, mimo że producent zaleca pozostawienie do wchłonięcia. Ja jednak nie mogę sobie przypomnieć maseczki, która wchłonęłaby się idealnie i nie zostawiłaby tłustej okropnej warstwy na twarzy. I tu bardzo duże zaskoczenie :) ta maseczka położona na serum wchłonęła się błyskawicznie! Praktycznie do matu. Naprawdę rewelacja! Po całym zabiegu skóra jest niezwykle gładka, ukojona, nawilżona i odżywiona :) nie potrzeba mi nic więcej :) a to wszystko za ok. 3 zł! Kupię jeszcze nie raz i polecam wszystkim :) nie tylko cerom tłustym czy mieszanym. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: dwie saszetki