Adidas Get Ready, Cool & Care Anti - Perspirant Spray Antyperspirant w sprayu

• 7 kwietnia 2021 o 0:44
    Świetnie chroni.
    Zapach: kwiatowy Opakowanie: butelka, typowa dla dezodorantów Sprawdził się perfekcyjnie i podczas ćwiczeń i podczas siedzenia i nic nie robienia. Skóra pachnie calutki dzień. Produkt nie pozostawia białych śladów na ubraniach, nie podrażnia skóry, nawet zaraz po depilacji. Nawet przy długotrwałym używaniu, nie podrażnia.
  • 18 stycznia 2018 o 22:14
    Przyjemność użytkowania
    Przyznam ze do zakupu skusiło mnie kolorowe opakowanie i zapach, a także cena na promocji :P Jestem wierna dezodorantom z Adidasa, jest to mój któryś już z kolei wariant tych dezodorantów. Z serii Get Ready wiem ze jeszcze jest dezodorant w kulce i perfumy, jednak tych ostatnich jeszcze się nie dorobiłam. Opakowanie produktu proste, trochę kolorów na białym tle, kojarzy się z tęczą. W związku z tym nadrukiem można sądzić że zapach też będzie słodki i tak jest. Zapach dezodorantu jest przyjemnie kwiatowo- owocowy, ale w sam raz. Nienachalny, nie za słodki. Sprawia że czuć efekt odświeżenia. Przy aplikacji dezodorantu w dzień, efekt utrzymuje się około pół dnia, przy niezbyt intensywnym wysiłku. Czasem muszę w połowie dnia właśnie zrobić poprawkę, aby efekt trzymał się dłużej. Producent obiecuje że są 48godzinną ochronę, ale chyba żaden dezodorant tyle by nie wytrzymał. Antyperspirant niweluje przykry zapach, nie zostawia białych śladów na ubraniu, od razu po aplikacji wchłania się. Przy większym wysiłku fizycznym d aje radę, chociaż w letnich miesiącach przy dużych upałach niekoniecznie się sprawdził. Dezodorant mnie nie uczulił i nie podrażnił, ale gdybysmy go użyli zaraz po depilacji to może powodować uczucie pieczenia. Jednak dezodorant oceniam pozytywnie. Przy codziennym stosowaniu produkt wydajny, na 2 miesiące wystarczy.
    Zalety:
    • kwiatowo-owocowy zapach
    • nie brudzi ubrań
    • szybko się wchłania
    Wady:
    • przy intensywnym i niezbyt intensywnym wysiłku w ciągu dnia trzeba ponownie użyc antyperspirantu
    • nie stosować zaraz po depilacji ponieważ powoduje uczucie pieczenia
  • 10 stycznia 2018 o 12:53
    Skuteczny
    -fajny tropikalny zapach -szybko się wchłania -chroni przed potem - nie podraznia nawet po depilacji -ładne opakowanie,poreczne -dobra cena -wydajny - nie brudzi ubran
  • 10 stycznia 2018 o 12:46
    dla mnie najlepszy
    ładnie pachnie, nie zostawia białych plam ani na ubraniach ani na skórze. działa cały dzień, nawet kiedy jestem aktywna, albo zwłaszcza kiedy jestem aktywna (-: nie wysusza skóry, nie uczula i często bywa na promocjach. no i jest różowy ...
  • 19 sierpnia 2017 o 10:29
    Świetny zapach, dobra ochrona
    + produkt daje dobrą ochronę przed nieprzyjemnym zapachem, nie wpływa znacząco na potliwość, ale do codziennego zastosowania w porządku (u osób z umiarkowaną potliwością). Gdy spodziewam się w ciągu dnia stresujących sytuacji lub większego wysiłku stosuję inne produkty + świetny zapach kwiatowo - owocowy od którego w letnie dni można się uzależnić :) + nie zostawia plam na ubraniach + cena, dostępność + kolorowe, przyjemne opakowanie