Soraya Body Diet24, Krem do biustu `Ujędrnianie i modelowanie`

Stara wersja produktu

SORAYA BODY DIET 24 krem do biustu ujędrniający i modelujący 150ml

• 23 lutego 2021 o 11:06
    Nie ma efektu wow
    Produkty do biustu stosuje już od jakiegoś czasu. Za każdym razem kupuje coś nowego. Wciąż szukam takiego, który się u mnie sprawdzi. Ten z SORAYA u mnie się nie sprawdził. Ale może zacznę od małych plusów. Krem fajnie nawilża skórę i wygładza ja. Ma przyjemny zapach, bardzo delikatny. Konsystencja jest dość treściwa, ale ładnie się wchłania.Jest wydajny. Na tym koniec chwalenia. Jeśli chodzi natomiast o najważniejsze to nie ujędrnia, nie napina, nie podnosi. Takich rarytasów ten krem nam niestety nie da ;) Ja do niego nie wrócę i szukam dalej ;)
    Zalety:
    • dobrze nawilża skórę
    • wygładza
    • przyjemny delikatny zapach
    • wydajny
    • dość szybko się wchłania
    Wady:
    • nie podnosi
    • nie napina
    • nie ujędrnia
  • 22 czerwca 2020 o 18:28
    Zauważalnie poprawia wygląd biustu
    Trochę już przetestowałam tego rodzaju kosmetyków i stwierdzam, że ten jest zdecydowanie najlepszy! Dopiero po nim zauważyłam poprawę wyglądu piersi. Zatem do rzeczy. Najważniejsze, czyli działanie. Ten produkt naprawdę działa! Nie oczekujmy, że podniesie nam biust o niewiadomo ile albo powiększy piersi. Ale to, co mogę o nim powiedzieć to że na pewno fajnie ujędrnia skórę oraz ją nawilża, co przyczynia się to ogólnej poprawy wyglądu biustu. Konsystencja - gęsty balsam, ale super się rozprowadza i dość szybko wchłania. Kolor cielisty. Zapach taki jakby perfumowany. Nie mój gust. Nie utrzymuje się długo, więc da się przeżyć ;) Opakowanie - plastikowa tuba z otworem na zatrzask. Ogólnie ok, solidne, przyjemna dla oka grafika i kolorystyka ale przy końcówce ciężko wydobyć resztki balsamu. No ale tuby mają to do siebie że zawsze trzeba na koniec rozcinać. Wydajność i cena - super. Można go dorwać za kilkanaście złotych, a starcza na bardzo długo. U mnie coś około 2,5 miesięcy codziennego stosowania. Podsumowanie - najlepszy tego typu produkt z dotychczasowych jakie miałam. Dzięki niemu odzyskałam pewność siebie utraconą po porodzie i kp. Polecam.
    Zalety:
    • Efekty
    • Konsystencja
  • 13 kwietnia 2020 o 13:23
    Bez Szału
    Nawilżenie... i nic więcej. Szybko się rozprowadza, wchłania się również szybko Nie wiem co mam napisać, nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Ale spróbowałam i wiem. Oczywiście każdy może przekonać się na swojej skórze. Na mojej nie działał
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • szybkie wchłanianie
    Wady:
    • Brak ujędrnienia
    • Brak modelowania
  • 13 grudnia 2019 o 11:11
    Gdy biust wzywa SOS...
    Jestem posiadaczką dosyć sporego biustu i pewnego smutnego razu zauważyłam, iż zaczyna on się poddawać siłom grawitacji. Stwierdziłam, iż jest to moment, aby go trochę wspomóc i udałam się do drogerii na poszukiwania jakiegoś magicznego antidotum. Pierwszy rzucił mi się w oczy krem firmy Soraya. Stwierdziłam: co tam, raz kozie śmierć, cycki do przodu i próbujemy! Stosowałam go na początku raz dziennie, a na urlopie, mając więcej czasu, 2x dziennie. Czy wymodelował mi się biust? Raczej nie, ale też nie tego oczekiwałam. Z pewnością jednak skóra stała się dużo gładsza i przyjemnie miękka. Poza tym krem ma bardzo ładny zapach i lekką konsystencję, więc samo nakładanie to przyjemność. Zwłaszcza, że przy okazji można zafundować piersiom masaż :) Wzrostu jędrności jakiegoś spektakularnego nie zauważyłam, efektu push up także nie, ale skóra wygląda zdecydowanie lepiej. Więc generalnie jestem na tak!
    Zalety:
    • nawilża skórę oraz lekko zwiększa jej napięcie
    • przyjemnie pachnie
    • lekka konsystencja, która łatwo się rozprowadza
    • niska cena
    • dostępność stacjonarnie
    Wady:
    • może pozostawiać na skórze lekko tłusty film, który bardzo długo się utrzymuje
    • brak efektu push up, ale w sumie trudno tego oczekiwać po kremie do biustu w przypadku dużych piersi
    • ciężko wycisnąć zawartość z opakowania, gdy już niewiele go pozostaje, poza tym gdy produkt stoi na zakrętce, brudzi zatyczkę, co jest niehigieniczne
  • 12 grudnia 2019 o 12:43
    okej
    Krem do biustu firmy Soraya. Jego zadaniem jest ujędrnianie i modelowanie. Zapach jak to zapach według mnie nie pachnie jakoś specjalnie. Osobiście stosowałam go podczas ciąży jak i po niej, aby zapobiegać rozstępom oraz aby moja skóra była bardziej elastyczna i nawilżona. Według mnie bardzo dobrze się sprawdził, ponieważ mój biust nie wygląda tragicznie po ciąży jak to nie raz bywa. Bardzo dobrze nawilża biust. Skóra na biuście jest jędrniejsza. Koszt to około 10 zł. Kupiony w rossmanie.