Essence Lash Mania Reloaded Falsh Lash Mascara (Pogrubiający tusz do rzęs)

Koks17
    27 września 2016 o 21:36
    gdyby nie to osypywanie
    Tusz daje efekt stucznych rzęs są dobrze rozdzelone oraz pogrubione, czerń jest mocna czarna.Szczoteczka jest dosyć duża posiada mocno rozstawione ząbki . Efekt na rzęsach mogę porównać z tym który dają droższe tusze niestety produkt ma tendencje do osypywania co go dyskwalifikuje. Myślę ze gdyby nie ten defekt stałby się jednym z moich ulubieńców . Bardzo dobrze się zmywa pod koniec dnia i nie wymaga pocierania. U mnie się niestety nie sprawdził
  • 20 kwietnia 2016 o 17:46
    Szybko zaschnął
    Pierwsza reakcja - przerażająca szczotka, jak dla mnie dość duża. Fajnie podkreślał rzęsy. Zastrzeżenie mam do trwałości - niby ważny jest 6m, ale już po 3 kruszył się.
    Drogeria Natura
  • 7 września 2015 o 14:18
    Efekt sztucznych rzęs jest, ale...
    Tusz faktycznie spełnia obietnice producenta, można pięknie wytuszować rzęsy, są mega pogrubione, wydłużone. Szczoteczka lekka i wygodna. Nie trzeba machać 10 min, żeby udało się ładnie wyszczotkować rzęsy, rach ciach i jest. Idealny rano, jak maluję się na szybko. Wszystko byłoby idealne, ale...tusz się trochę osypuje, i odbija się na górnej powiece:(( dlaczego, jakby nie to byłby ideałem, a tak muszę szukać dalej. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 15 czerwca 2015 o 15:40
    ma dobre i złe strony
    Kupiłam go przypadkowo podczas promocji tak jak większość kosmetyków, które chce przetestować. I w sumie to nie wiem czy zostanie ze mną na dłużej. Bardzo ciężko ocenić mi ten tusz, ponieważ ma bardzo dobre strony, ale i również bardzo złe, takie na które nie można przymknąć oka. W pierwszych dniach użytkowania uznałam ten tusz za wielki bubel i dziwiłam się jak może mieć tak dobrą ocenę na wizazu. Po pierwsze odnosiłam wrażenie, że dziurka przez którą wychodzi szczoteczka jest zbyt duża i zostaje na niej o wiele ze dużo tuszu. Trzeba było bardzo uważać z ilością przy nakładaniu go. Kilka razy osiągnęłam efekt tandetnie sklejonych rzęs z grudkami. Malowanie dolnych rzęs było po prostu tragedią samą w sobie. Jest to dosłownie niemożliwe. Zdenerwowana kupieniem bubla dałam sobie spokój i przerwę od tego tuszu. Użyłam go ponownie po około 2 tygodniach i byłam zachwycona efektem. Jak na tusz kupiony za około 10 zł dawał piękny efekt wydłużonych i pogrubionych rzęs. Efekt takich rzęs nie jest łatwo osiągnąć i mało tuszy dawało sobie z nim rade. I do tej pory jestem na prawdę zaskoczona tym efektem, ale niestety użytkowanie tego tuszu nie jest proste i przyjemne. Aplikacja jest dość trudna, trzeba uważać bo łatwo można \\\'przesadzic\\\' z efektem. I nie da się nim pomalować dolnej partii rzęs, tym bardziej jak ma się naturalnie dość gęste i długie te rzęsy. + fajnie wydłuża i pogrubia, rzęsy wyglądają na prawdę efektownie i są rozdzielone + jest wydajny + tani i łatwo dostępny + pięęęękna głęboka czerń - jest trudny w użytkowaniu, łatwo można przesadzić i zamiast efektu ładnie rozdzielonych długich rzęs uzyskujemy efekt tandetnie sklejonych - jak ktoś ma naturalnie długie i gęste dolne rzęsy, pomalowanie ich jest niemożliwe, trzeba używać innego tuszu który nie zawsze możemy mieć - jest nietrwały, osypuje się, fajny efekt utrzymuje się dość krótko, na pewno nie cały dzień Podsumowując, mogłabym mu wybaczyć te trudności w użytkowaniu, ale to że jest nietrwały jest dla mnie niewybaczalne, ponieważ nie mam czasu w ciągu dnia na poprawki. Jednak sądzę, że mogłabym do niego wrócić, bo efekt górnych rzęs jest na prawdę efektowny, ale na pewno nie zostanie moim kwc, raczej zastępcą, gdy znudzą mi się moje perełki. Daje 3,5 gwiazdki za efekt odnośnie do ceny. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: ciągle jedno
  • 13 czerwca 2015 o 16:32
    Bardzo wporządku
    Po opiniach na Wizażu byłam pewna, że to będzie mój KWC i choc bardzo mi się spodobał, ma swoją wadę +pogrubia rzęsy +wydłuża +efekt sztucznych rzęs +głeboko czarny kolor +eleganckie opakowanie +nie zzycha się w opakowaniu +nie trzeba czekać, aż troche przyschnie, od razu jest gotowy do użytku -osypuje się (ale wtedy gdy nałożę go na dolne rzęsy, na górnych nie ma tego problemu) Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1