AA My First Intima, Płyn do higieny intymnej polecany od 1 - go roku życia

• 19 sierpnia 2017 o 21:01
    dobry płyn
    Kupiłam go córeczce. Kiedy używamy zwykłych płynów do kąpieli bardzo skarży się na ból w okolicach intymnych. Przy użyciu tego płynu Mała nie marudzi także rzeczywiście musi on się sprawdzać. Co do spraw technicznych płyn jest przezroczysty, nie jest stricte lejący, ma gęściejszą konsystencję. Pachnie bardzo delikatnie. Nie pieni się wcale. Sprawia wrażenie jakby tłustego w dotyku. Opakowanie ma bardzo poręczne, pompka działa jak należy. Nie pluje płynem. Pod światło widać tez zużycie. Zdarzyło mi się go użyć kilka razy i również nie spowodował podrażnień. Jak na tak niską cenę to świetny płyn. Problemem może być dostępność. Ja ostatnio nigdzie nie mogłam go znaleźć. Myślę, że został zastąpiony nową wersją AA intymna dla dziewczynek, bo oprócz opakowania nie widzę między nimi różnicy. Polecam.
  • 27 lutego 2015 o 11:09
    świetny dla wrażliwej i delikatnej skóry
    Płyn kupiłam z myślą o dziecku, ale sama również go używałam. Sprawdził się zarówno dla mnie jak i dla dziecka. Bardzo fajnie myje, łagodzi podrażnienia i pozostawia uczucie odświeżenia. Ma gęstą konsystencję, jest wydajny i posiada bardzo wygodny aplikatur w postaci dozownika. Zapach jest neutralny, niechemiczny, co sprawia, że przyjemnie używa się płynu. Cena jest również bardzo korzystna, a butelka wydajna. Wystarczyła mi na 3 miesiące, a używałam kosmetyku razem z dzieckiem. Polecam, warto wypróbować, szczególnie jeśli skóra narażona jest na jakieś infekcje. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: całe 1
  • 27 lutego 2015 o 9:31
    Delikatny
    Produkt całkiem dobrze się sprawdził, jest praktycznie bezzapachowy, nadaje się również dla dzieci co jest ogromnym plusem dla mamy z dzieckiem, ponieważ można tego płynu używać razem bez żadnej obawy. Dobrze myje, nie uczula ani nie podrażnia. Nie mam żadnych zastrzeżeń - polecam ;) Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
    igiE
    16 września 2014 o 12:38
    jest naprawdę godny uwagi
    Skóra całego mojego ciała jest mega alergiczna. Omijam więc wszelkiego rodzaju alergeny i uczulające składniki. W przypadku pielegnacji intymnej bardzo roważnie dobieram kosmetyki. Unikam SLS i ten żel ho nie ma. Jego działanie bardzo mnie zadowala:-) -doskonale oczyszcza, myje strefe intymną -nie podrażnia -nie uczula -nie piecze podczas mycia -jest delikatny, przezroczysty -delikatnie się pieni -zapach ma neutralny ale dość specyficzny -jest wydajnym kosmetykiem -używam go również do demakijażu twarzy gdzie spisuje się genialnie -bardzo go lubie i polecam,, bo jest naprawdę łagodnym płynem Używam tego produktu od: dwoch miesiecy Ilość zużytych opakowań: dwa