Palette Intensive Color Creme, Farba do włosów w kremie stara wersja

• 24 września 2015 o 20:11
    Bardzo Dobra
    Nie wiem co inni chcą od tej farby,ale dla mnie to normalna farba nic nie szkodzi ,zakrywa każdy włos,nie podrażnia,a ślady po farbie zaraz schodzą po użyciu spirytusu salicylowego,zapach całkiem standardowy-wiadomo farby raczej nie pachną ale też nie śmierdzi zbyt mocno.Używam kolor czerń N1.Cena całkiem przestępna ok.11 zł.Polecam! Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: ok.30 ale nie pamiętam dokladnie
    Sowa06
    13 kwietnia 2015 o 15:02
    Nic ciekawego
    Farbę kupiłam po nieudanych farbowaniach. Miałam taki brzydki, zielono-brązowy, dosyć ciemny kolor. Zdecydowałam się na tą farbę, ponieważ akurat była na promocji. Wzięłam dwa kolory jasna miedź K8 i trzy intensywna czerwień R15, mieszając je ze sobą. Wypadła dla mnie średnio, nieciekawie... Małe plusiki: +Cena +Konsystencja +Całkiem wydajna, mam bardzo długie i gęste włosy a nie chciałam sytuacji, gdzie by jej zabrakło + Kolor wyszedł bardzo ładny, równomierny, rudo-czerwony, jednak z przewagą czerwieni, ale co z tego... - Skoro wypłukiwał się bardzo nierównomiernie i po trzech myciach został po nim tylko brzydki brąz, zaczął wychodzić ten poprzedni kolor. - Wiadomo, włosy trochę suche, jednak bez tragedii +/- Zapach, dosyć ostry, ale typowy dla takich farb Od farby wymagam intensywnego i przede wszystkim trwałego koloru, tej już nie kupię. Przefarbowałam się jakieś 3 tygodnie później. Używam tego produktu od: użyłam raz Ilość zużytych opakowań: 4-5
  • 3 marca 2015 o 22:19
    Okropnie pali w głowę
    Farbowałam włosy tą farbą kilka razy. Użyłam odcieni A10, C10 i jeszcze waniliowy blond ale nie pamiętam numeru. No i ten waniliowy blond strasznie palił mnie w głowę, jeszcze nie nałożyłam całej na głowę a musiałam ją zmyć natychmiast! Niestety farby są tak silne że leciały mi włosy i bardzo się łamały, strasznie paliły a kolor momentalnie żółkł na odroście. Używam tego produktu od: kilka razy Ilość zużytych opakowań: 4 całe duże a jakie miały być
    wjuska
    10 stycznia 2015 o 9:23
    Zdecydowanie nie
    Widzę tylko 2 plusy jeśli chodzi o tę farbę: +cena +dostępność I, niestety, na tym koniec. -Po każdym farbowaniu tym produktem, przez około 2 tygodnie niemiłosiernie lecą mi z głowy włosy - dosłownie po przejechaniu ręką, zostaje mi w niej pełno włosów. Przy żadnej innej farbie tego nie zauważyłam. -Za każdym razem decydowałam się na kolor \'jasny brąz\', który wychodził, oczywiście, bardzo ciemny. Ale... -... nie było to, aż tak problematyczne, ponieważ po około tygodniu od farbowania (ostatnim razem nawet mniej) kolor się wypłukiwał w takim stopniu, że wracałam do \'koloru wyjściowego\'. Przyznam, że nie tego oczekiuję po koloryzacji. Tygodniowa trwałość, to zdecydowanie za mało jeśli chodzi o normalne farbowanie. A szkoda mi pieniędzy, a tym bardziej włosów, aby co chwila biegać do sklepu po nową (już zdecydowanie inną) farbę. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 lub 4
  • 13 lipca 2014 o 13:12
    Oceniam : Ciemny brąz, średni blond
    Zacznę od tego, że miałam włosy rozjaśniane, co za tym idzie, żadna farba nie mogła sobie z nimi poradzić, na początku użyłam Średniego blondu, myślałam że kolor będzie dużo ciemniejszy, ale ku mojemu zaskoczeniu, kolor był średnim blondem, ze śliczną naturalną poświatą. Farba nie zniszczyła jeszcze bardziej moich włosów. Ciemny brąz, był moim kultowym odkryciem, bo nieszczęsnym farbowaniu OLIĄ- Garniera.. wzięłam Palette, jedynie dlatego że akurat była na promocji, za 8 zł. Na początek powiem, że jeśli macie włosy DŁUGIE, jedno opakowanie Wam na pewno nie wystarczy, tym bardziej jesli macie włosy gęste, mi zależało na pokryciu paru pasemek, których Garnier nie zdołał zafarbować + resztkę farby nałożyłam na całe włosy. Nie łudźmy się , że ciemny brąz, będzie CIEMNYM BRĄZEM, oczywiście kolor wpada w czerń, ale jest to brązowa czerń, a nie granatowa czy też niebieska. Przy tym odcieniu, naprawdę widać było BLASK, czuć miękkość i nie zauważyłam, żeby włosy zaczeły mi wypadać.. Farba napewno należy do MOCNYCH farb, nie jest to produkt, który bardzo łatwo wymywa się z włosów, ale jesli chcecie mieć kolor na dłużej to bardzo polecam tą linię. Kolor utrzymuje się około miesiąca, dwóch, zależy w jakim tempie rosną nam włosy i jak często je myjemy. Swoją drogą, nie rozumiem TAK, słabych ocen, jak i wielkiego buntu przeciwko tej lini. Farba, bardzo dobra, ale jeśli chcecie żeby farba kompletnie nie naruszyła struktury waszych włosów, to po prostu NIE FARBUJCIE. Każda farba jakoś wpływa na kondycje włosów, ale jeśli dbacie o swoje włosy, to nie powinnyście mieć żadnego problemu. Napewno zakupię ten odcień ponownie , polecam szczególnie dziewczynom, które miały rozjaśniane włosy a chcą wrócić do " natury ". Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 2 duże