Nie czytałam wcześniej recenzji na temat tej farby,dopiero dzisiaj i widzę,że farba jest do niczego.Zacznę od tego,że mam włosy bardzo słabe,rzadkie i w ogóle nie powinnam ich tak katować,nie wyobrażam sobie nie być jasną blondynką,próbowałam i wyglądam staro,więc blond musi być.Włosy farbuje(rozjaśniam)od 30 lat,bardzo je niszczyłam,bo kiedys nie było takich farb jak dzisiaj,od dłuzszego czasu tylko u fryzjera i tylko proszkiem bo miały byc jasniutkie,ale po tych eksperymentach prawie wyłysiałam.Fryzjerka zaproponowała mi od trzech lat przejsc na farbe ,bo proszek bardzo pali i sie zgodziłam,faktycznie wlosy sie troche wzmocniły,ale i tak ich nie przybyło.Robiłam tylko odrosty lorealem,były zdrowsze,ale brzydki kolor tzn po farbowaniu od razu były w miare ,ale po 10 myciach juz kolor mi sie nie podobał,był bardziej żółtawy,fryzjerka mi powiedziala,,ze farbą nie da sie osiągnąć takiego platynowego blondu bez palenia ich,zaryzykowałam i kupiłam tą farbę już po raz drugi.Na moich włosach ,które rozjaśniają sie momentalnie wyszedł kolor idealny taki jak chciałam,czyli platynowy blod,nie za biały,żólty wcale taki jak na opakowaniu,po 10 myciach bedzie ślicznie słomkowy taki dziewczęcy i tak bedzie do następnego farbownia,czyli za 6 tygodni,Jestem z farby zadowlona,nic mi nie spaliło,nie odleciało,mam po niej gęstsze włosy,ale jak to po farbie zawsze jest ich więcej,kolor trzyma mi sie piękny do następnego kolorowania,nie zauważyłam by stan moich wlosów się pogorszył.oczywiście używam non stop wcierek,odzywek,oliwek,itpU fryzjera place ponad 100zł za same odrosty i nie jestem zadowolna a tu mam odrosty i potem całe wlosy za 12zł,farbę klade z przodu doklanie bo widze a z tyłu jak leci i na koniec wszytsko mieszam i tak efekt super,cala glowa ufarbowana jak u fryzjera.Dla mnie super farba........Trzeba też zwrocić uwage,że nie kazdy wlos się tak szybko rozjaśnia,mój bardzo szybko,jedni siedza z farbą 40 min i to za mało a ja z tą samą farba po 20 min jestem już blondynką,tak,że nie zawsze farba jest zła tylko nasza struktura włosów.
Używam tego produktu od: 2,5 miesiąca
Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania A10