Under Twenty Anti! Acne, 2 kroki w walce z trądzikiem - maseczka oczyszczająca i nawilżająca

• 14 czerwca 2018 o 18:30
    Świetna!
    Maska nr.1 bardzo mocno i głęboko oczyszcza, jednak trochę podrażnia moją delikatną cerę. Maska nr. 2 natychmiast te podrażnienia łagodzi i głęboko nawilża nie zapychając porów. Jeśli chodzi o wydajność to kedno opakowanie starcza mi na 2 razy. Bardzo ją lubię to duo, świetnie wpływa na cerę trądzikową, jest tania i ogólnodostępna.
    Zalety:
    • Bardzo głęboko oczyszcza
    • Bardzo głęboko nawilża, regeneruje i koi
    • Jest w przystępnej cenie
    • Dostępna w wielu miejscach stacjonarnie i online
    Wady:
    • Maska oczyszczająca jest bardzo mocna i podrażnia moją delikatną skórę (ale
    • maska nawilżająca natychmiast to łagodzi)
  • 28 sierpnia 2017 o 12:18
    Przyzwoita
    Maseczke under twenty kupiłam z ciekawości za pół ceny w rossmannie. Zkusiło mnie połączenie maseczki oczyszczającej z nawilżającą. Opakowanie na tak, niektóre maseczki są z tak mocnego materiału, bądź mają małe nacięcie, co uniemożliwia ich otwarcie bez pomocy nożyczek. Tutaj nie było z tym problemu. Zapach delikatny i przyjemny, typowy dla serii under twenty anti acne, kto używał jakiegokolwiek produktu będzie kojarzył ;) Przechodząc do samych maseczek: Oczyszczająca: jak na moje gusta trochę zbyt rzadka, dobrze się rozsmarowywała, lecz przez swoją konsystencję spadała mi z pędzla podczas aplikacji. Jak dla mnie jest jej zbyt mało, starczyła ledwo na twarz, a ja wolę gdy mogę jeszcze pokryć szyję i dekolt. Fajnie odświeżyła cerę. Nawilżająca: raczej zwykły krem nawilżający, aniżeli maseczka. Bardzo gęsta i wydajna. Pokryłam twarz, dekolt i szyję, także jestem zadowolona. Trochę długo się wchłania, ale fajnie łagodzi po oczyszczaniu. Podsumowując, jest to ciekawa pozycja wśród produktów oczyszczających buzię. U mnie pojawia się sporadycznie, gdyż preferuje gęstsze maski oczyszczające.
    Zalety:
    • dobre opakowanie, łatwe otwarcie
    • lekki zapach
    • duża ilość maski nawilżającej
    • przyjemnie odświeża
    Wady:
    • za rzadka konsystencja maski oczyszczającej i mała jej ilość
  • 22 sierpnia 2017 o 12:35
    Jest świetna!
    Moja skóra jest skłonna niedoskonałości, nawet bardzo sporych.. Zawsze oby temu zapobiec, używałam maseczki z dermaglin ktora jest dość droga w porównaniu do tej.. Zdecydowałam się na tą, moja skóra pokryta była duża ilością niedoskonałości, wypróbowałam ją - na początku delikatnie szczypała na policzkach, po 15 minutach ją zmylam, i nałożyłam drugą część nawilżająca, na drugi dzien efekt był niesamowity, trądzik przygasł, a z każdą następną aplikacją było coraz lepiej.. Serdecznie ją polecam osobom ze skóra suchą, i przedewszystkim z niedoskonalosciami!
    • Ilość
    • Konsystencja
    • Delikatny zapach
    • Działanie
    • Dostępność
    Wady:
    • Delikatne szczypanie policzkow bo nałożeniu pierwszego z dwóch produktów
  • 14 lipca 2017 o 20:33
    fajna
    Obie maseczki starczają na dwa użycia, maseczka z glinką bardzo fajnie się rozprowadza i ma lekką, rzadką, wręcz kremową formułę, dobrze oczyszcza przy regularnym stosowaniu. Z kolei maseczka nawilżająca bardzo przyjemnie delikatnie pachnie, również jest lekka. Podoba mi się to że nie jest to produkt do zmywania, przez co uczucie nawilżenia jest bardziej długotrwałe. Jednak nie wiem czy kupię ponownie, ponieważ ostatnio używam do oczyszczania twarzy czystej glinki, jest to tańsza opcja.
    Zalety:
    • działanie
  • 11 lutego 2016 o 19:23
    mieszane uczucia
    Wyrób nazwany Krokiem Pierwszych to rzadka maseczka, której w opakowaniu jest w sam raz na pokrycie buźki. Krok drugi to krem nawilżający, który daje uczucie ukojenia po maseczce z kwasami owocowymi. Maseczki używałam podczas większych problemów z cerą, dzięki niej pozbyłam się lekkich przebarwień po trądziku oraz naprawdę uciążliwych zaskórników. Niestety - obecnie na mnie nie działa, chociaż nie używałam jej na tyle często, by przyzwyczaić skórę do składu. Nie wiem w czym leży przyczyna. Miałam duże wątpliwości jaką ocenę wystawić owej pozycji Anti Acne, gdyż maseczka nie jest niezawodna, ale nie można powiedzieć o niej, że to zwykle mazidło do pomyziania i zmycia. Na pewno warto spróbować, szczególnie jeśli maseczka jest w promocji. :) Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: kilka