Ingrid Cosmetics Love Story Lip Gloss (Pomadka - błyszczyk w płynie)

• 5 lipca 2015 o 19:07
    Nie dla mnie
    Kolejny kosmetyk, którego nie kupiłabym sama, bo wygrałam go w konkursie. Na początku byłam zachwycona tą szminką? błyszczykiem? podobało mi się opakowanie, aplikator, kolor (mam tę najciemniejszą czerwień). Jednak po paru miesiącach z tym kosmetykiem, mój entuzjazm gwałtownie się ostudził. Z opakowania szybko zeszły napisy, motyki zostały, ale srebrna zakrętka zdążyła się pościerać, ukazując matowy plastik. Aplikator jak w każdym błyszczyku, włochata szpatułka na długim patyczku. Kolor - jest piękny w opakowaniu - idealna czerwień, głęboka, żywa, krwista, ale na ustach ma jakby buraczany, lekko fioletowo-różowy odcień. A szkoda, bo uwielbiam czyste czerwienie. Konsystencja jest rzadka, śliska, na ustach błyszczyk jest tłusty. Nie klei się - to duży plus, ale strasznie się zjada i rozmazuje. Niesamowicie szybko osiada się na zębach. Ciężko zaznaczyć nią kontur ust, bo się po nich rozpływa, kolor nierównomiernie się rozkłada. Na brzegach jest więcej, na środku mniej. Pomadka jest bardzo nietrwała . Na moich ustach utrzymuje się krótko, w sumie bałam się wychodzić w niej do ludzi, bo zostaje na obrzeżach ust i trzeba ją co chwilę kontrolować. Kilka warstw ładnie kryje, ale nie lubię połyskujących czerwieni, jedna warstwa zostaje na ustach może z 20 minut. Produkt nie dla mnie, źle się czuję pomalowana nim, niestety, ale wylądował w koszu, bo nie widzę dla niego zastosowania. Ale może komuś innemu przypadnie do gustu. Używam tego produktu od: ponad pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Allyen
    28 sierpnia 2014 o 21:56
    Świetne, gdyby tylko kolorów było więcej
    Kupiłam pomadkę w kolorze beżu, bo bardzo lubię nudziaki. Myślałam, że będzie dawał naturalny wygląd, ale pomyliłam się, bo robi się brązowy na ustach i ciemnieje. Szkoda, oddam go mamie, która lubi brązowe odcienie szminek, ale ja zdecydowanie wybiorę róż. Sama pomadka OK, trwałość 1-2h chyba, że się siedzi cicho i nic nie mówi to może 3h Ładny połysk, gdyby tylko nie ten kolor.... Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 23 lipca 2014 o 13:31
    Warto !
    Kupiłam 2 sztuki, wydałam całe 8 zł za jeden i jestem bardzo zadowolona. Pomadka sprawdzi się dla osób, które poszukują połączenia pomadki i błyszczyka. Plusy + lustrzany połysk bez drobinek + rewelacyjne kolory zwłaszcza 004 (!) + nie wysusza- na ten moment :) + dość trwały + nie lepi się - czego nienawidzę + ma bardzo kobiece opakowanie Polecam Używam tego produktu od: ok. 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: rozpoczełam pierwsze