Bielenda Skin Clinic Profesional, Super Power Mezo Serum, Aktywne serum nawilżające Anti-Age

Bielenda Skin Clinic Professional aktywne serum nawilżające na dzień i noc 30ml

• 25 stycznia 2021 o 22:38
    Nie polecam
    Jedyny plus jaki widzę w tym produkcie to estetyczne, szklane opakowanie i higieniczne dozowanie za pomocą pipety. Jeżeli chodzi o działanie - nie zauważyłam absolutnie żadnego, o którym mówi producent :( Serum nie nawilża, nie wygładza, mam wrażenie, że skóra jest po nim jeszcze bardziej ściągnięta. Zdecydowanie nie jest to produkt wart uwagi.
    Zalety:
    • szklane opakowanie z pipetą
    Wady:
    • nie wykazuje działań obiecanych przez producenta - nie nawilża, nie wygładza, skóra jest po nim ściągnięta i wysuszona
  • 19 stycznia 2021 o 9:17
    Nie polecam
    Uwielbiam markę Bielenda, ale przy tym produkcie zawiodłam się na niej. Produkt jest dla każdej grupy wiekowej, ale na skórę dwudziestoparo letniej kobiety, nie wpływa w żaden sposób. Pompka sprawia problemy z aplikacją, za gęsty i ciężko wchłania się w skórę.
  • 17 sierpnia 2020 o 0:41
    Nie tylko dla starszych
    Serum anti-age przed skończeniem 40-stki? Tak! Często spotykamy się z kosmetykami +30, +40, +50 itd. Czasem ma to związek ze składem, czasem z marketingiem. Każda skóra jest w innym, indywidualnym dla siebie stanie. Jedni ludzie przebywają dłużej na słońcu, drudzy są podatni na choroby skórne, u innych to sprawa genów. Często wiek nie idzie w parze z kondycją skóry. To serum jest bardzo uniwersalne. Nie ma składu, który mógłby uczynić szkody młodej skórze. Np. kwas hialuronowy występuje naturalnie w naszej skórze, a jego utrata powoduje powstawanie zmarszczek. Ilość kwasu w skórze zmienia sie, nie ubywa go tylko po ukończeniu konkretnego roku życia. A wiadomo, że łatwiej zapobiegać niż leczyć ;) Serum ma świetny skład, bardzo dobrze nawilża skórę "od środka". Jest po nim gładka i sprężysta. Świetnie sprawdza się jako baza pod makijaż, lub w wieczornej pielęgnacji. Nie uczula, nie piecze, nie zauważyłam też po nim żadnych krostek, czy wyprysków. Buteleczka wygląda bardzo profesjonalnie, jest szklana, ze szklaną, precyzyjną pipetką. Serum starcza na długo (na raz aplikujemy parę kropel). Dozowanie produktu jest łatwe i przyjemne ;) Zapach jest delikatny, nie przeszkadza.
    Zalety:
    • nawilża
    • widoczny efekt
    • lekki zapach
    • wygodna buteleczka
    • nie uczula
    • nie zapycha, nie obciąża
    Wady:
    • nie zauważyłam minusów
  • 4 czerwca 2020 o 18:44
    Nie warto
    Moim zdaniem to serum nie robi zupełnie nic. Nie zauważyłam absolutnie żadnej różnicy w wyglądzie i odczuciu mojej skóry przed i po używaniu go - żadnego spektakularnego nawilżenia, odżywienia czy wygładzenia. Za to walczę od jakiegoś czasu z większą ilością wyprysków - ale tu może być winne zarówno to serum, jak i moja miłość do Michałków podjadanych przy filmie ;) Natomiast wiem już, że produkt zawiera szkodliwy donor formaldehydu, przez co na pewno więcej go nie kupię.
  • 17 maja 2020 o 0:12
    Polecam
    Serum jest w całkiem ładnym opakowaniu, z pipetą. Konsystencja przyjemna, wydajność również całkiem w porządku. U mnie serum bardzo fajnie się sprawdzało pod krem. Czułam, że moja skóra jest gładka, świeża i nawilżona. Nie podrażnia, nie uczula. Chętnie kupię kolejne opakowanie.