Revolution Beauty (Makeup Revolution) Awesome Metals Foil Finish Zestaw do makijażu oka

MAKEUP REVOLUTION Awesome Metals Foil Finish Metaliczny cień do powiek ROSE GOLD

zuzem
    16 marca 2021 o 19:33
    Must have
    Mam starą wersję, która niestety nie jest już dostępna - Rose Gold. Folia jest przepiękna, przykleja się do palca i do powieki, daje przepiękny efekt mokrej powieki. Niestety odkąd zmieniona została chyba formuła? Lub same kolory, nie można już kupić tego pierwszego, oryginalnego Rose Gold. Dołączony płyn jest zbędny, wręcz niszczy piękny efekt, który można uzyskać nakładając folię palcami. To jest mój must have, szukam zamiennika kolorystycznego, dającego taki efekt jak ta folia.
    Zalety:
    • przepiękny efekt tafli, mokrej skóry, wydajność, trwałość
    Wady:
    • wycofany kolor pierwotny kolor rose gold :(
  • 22 października 2020 o 11:05
    Wiele hałasu o nic!
    Cień mimo nałożenia mojej ulubionej bazy pod cienie Artur Devon roluje się do granic możliwości! Trwałość taka sobie... Owszem, wręcz skrzy się do granic możliwości, ale pozostałe obietnice producenta to gruszki na wierzbie!
    Wady:
    • roluje się,
    • mniej niż przeciętna trwałość.
    Drogeria Super-Pharm
  • 26 maja 2020 o 13:03
    Dziękuje za polecenie
    Dziękuje Wam za polecenie, bo dziękuje Wam postanowiłam go kupić i przetestować. Wrażenia? Efekt WOW! Nigdy nie spotkałam tak wspaniałego cienia i do tego za całe 20 zł. Cień jest wydajny, łatwodostępny, nie osypuje się i wystarcza na 24 godzinki :)
    • Dostępność. Efekt
  • 20 marca 2020 o 22:04
    Pracochłonny
    Cień ma przepiękny kolor i cudowną kremową konsystencję. Aby równomiernie go aplikować należy "rozrobić" go z dołączonym płynem na dołączonej blaszce. Przez pierwszych kilka aplikacji w moim przypadku nie wymagał dołączonego płynu. Wówczas aplikowany bezpośrednio na powieki jest niezniszczalny. Niestety z czasem produkt wysycha i trzeba koniecznie używać go z dołączonym płynem. A wtedy dla mnie, podczas codziennego makijażu staje się bardzo pracochłonny - rozrabianie, czyszczenie blaszki, pędzla, dezynfekcja. To wszystko za dużo elementów jak na cień, który nie do końca daje efekt wow. Do makijaży artystycznych, gdy ktoś ma dużo czasu i może się bawić w miksowanie produktów - super. Dla kogoś, kto rano wykonuje szybki makijaż do pracy - mało użyteczny.
    Zalety:
    • piękny kolor
    • porządne wykonanie opakowania i akcesoriów dołączonych do produktu
    Wady:
    • pracochłonny
    Oliwhm
    14 grudnia 2019 o 1:07
    Rozświetlenie oka
    Bardzo dobry cień foliowy, otrzymujemy piękną taflę, jednak na początku nie wiedziałam jak się do niego zabrać, jednak gdy nauczyłam się go używać pomyślałam wow, ten cień jest piękny. Krycia nie trzeba nawet budować bo jedno nałożenie daje 100% koloru takiego jak w opakowaniu. Posiadam kolor Conflict mam zamiar dokupić więcej.
    Zalety:
    • świetnie błyszczy, nie potrzebuje nawet bazy
    • utrzymuje się cały dzień bez rolowania
    • pigment
    • kremowa konsystencja
    • można kupić nawet za 15 zł
    • cena regularna