Astor Lift Me Up, 10 in 1 BB Cream Krem BB do twarzy

Astor Lift Me Up Bb Cream Krem z Podkładem 10in1 200 Medium 30ml

wrr_
    17 stycznia 2016 o 12:50
    u mnie tragedia
    Kupiłam przypadkiem, nie miałam dużych oczekiwań. Wybrałam ciemniejszy odcień, moja skóra do bladych nie należy. Podczas pierwszej aplikacji, w dość ciemnym świetle byłam zachwycona, po czym podeszłam do okna i czar prysł :D Próbowałam różnie do aplikować żeby się sprawdził, niestety w moim przypadku ten bb to koszmar. Plusy: + ładny odcień Minusy: - źle się rozprowadza, smugi, zacieki, pierwszy produkt którego jakoś nie umiem równomiernie po buzi rozetrzeć - mimo że bardzo dbam o nawilżanie mojej suchej skóry ten produkt podkreśla wszystko co suche, zbiera się brzydko pod oczami - nietrwały, okropność - moja twarz po prostu wygląda źle, na zmęczoną, a powinno być odwrotnie Podsumowując, wole poszukać i zainwestować w jakiś lekki podkład nawilżający, niż męczyć się z tym. Chciałam zastąpić nim podkład, bo na codzień nie potrzebuję na ogół dużego krycia, moja cera nie stwarza dużych problemów, no niestety. Osobiście nie polecam. Używam tego produktu od: ciężko stwierdzić, miałam kilka podejść do produktu, ot co Ilość zużytych opakowań: jedno rozpoczęte
  • 18 grudnia 2015 o 22:01
    Dla mnie super!
    Podkład mnie naprawdę zaskoczył, ale pozytywnie. Choć to wersja BB, to kryje zdecydowanie powyżej oczekiwań. Skóra wygląda bardzo dobrze. Podkład ma ładny odcień, który dobrze dopasowuje się do twarzy. Dobrze się rozprowadza, nieduża ilość wystarczy by pokryć nim twarz i uzyskać super efekt. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
    kroofy
    13 listopada 2015 o 23:26
    Maziowata i słabo kryje
    Plusy: - cena - nie uczula Wady: - kolor, u mnie 100 light, ale nie jest jasny :/ - ciężko go nałożyć, bardzo się mazia po twarzy - jak już się go uda nałożyć, to widać jak słabo kryje - podkreśla suche skórki - zapycha skórę - krótko się trzyma, bardzo krótko Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
    mischa
    24 października 2015 o 15:30
    taki sobie
    Niestety ten produkt ma jak dla mnie dwie istotne wady, które zniechęcają do użytkowania: 1. Uczula - strasznie łzawią mi po nim oczy (mimo że akurat oczu nim nie smaruje) - nie wiem czy to kwestia esencji zapachowej czy innego składnika produktu. 2. Koszmarnie smuży przy nakładaniu i ciężko go ładnie rozprowadzić; nie wtapia się ale pozostaje na skórze. Cieżko ocenić mi właściwości pielęgnacyjne i kwestie ewentualnego zapychania, bo nie jestem w stanie używać go codziennie. Stosuję raczej jako lekki podkład, w dni "niewyjściowe". Na plus mogę dodać, że ma niezłe krycie, bo jest dość gęsty. Ale to i tak go nie ratuje. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1.
  • 3 lipca 2015 o 12:19
    Boski!
    Plusy: -Najlepszy krem BB jaki miałam -świetna pigmentacja i kolory -zapach -cena warta ja kupiłam około 20 zł -nie czuć efektu maski -dosyć kryje jak na krem,może nie w 100% ale przecież to tylko krem,więc Polecam ! Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie