Kąpiele do stóp

Uzdrowisko Iwonicz S.A. Iwoniczanka, Prosto z Natury, Lawendowa sól odświeżająca do zmęczonych stóp

Uzdrowisko Iwonicz Lawendowa sól odświeżająca do zmęczonych stóp 600 g

Barbik
    25 kwietnia 2023 o 21:21
    Może być
    Sól kupiłam tylko dlatego, że zamawiam z tej firmy krem do stóp. Przesyłka przy 2 tubkach kremu wychodzi mało korzystnie, więc skusiłam się na dodatkowy produkt. Sól jest ok. Na pewno przynosi ulgę zmęczonym stopom, zwłaszcza po górskich trasach. Dużo po tego typu produkcie się nie spodziewam. Miałam kilka różnych i efekty z grubsza są podbne. Ten chyba najbardziej mnie relaksował.
    Zalety:
    • relaksujące działanie
    Wady:
    • problem z zakupem produktów z Iwonicza na terenie Polski- cena jest mało atrakcyjna, gdy doliczy się koszty przesyłki
  • 3 czerwca 2017 o 1:33
    porządna sól do stóp
    Nie wiem, skąd ta niska ocena podczas gdy jakieś niby-zdrowe kolorowane sole z marketów mają zawyżone noty? Ta sól to porządny, solidny kosmetyk i zasługuje na uznanie. Bogaty skład mineralny, zapach rzeczywiście z lawendy, a nie chemicznego mixu oszukującego nos. Działa jak obiecuje - drenuje opuchnięte i zmęczone nogi, relaksuje i przynosi wyraźna ulgę. Ma krótki skład, który może zostać zrozumiany przez zwykłego śmiertelnika. Wygodne opakowanie i ładnie wygląda na półce w łazience. Niska cena. Produkt na 5 gwiazdek w każdej kategorii, bo nawet zapach ma ładny. Polecam, spróbujcie.
    errola
    14 października 2016 o 20:30
    Nie dla mnie
    Nie przepadałam za tą solą. Nie mam niestety żadnego porównania z innymi solami, bo dawno żadnej nie stosowałam. Nie podobała mi się jednak. Nie odczuwałam jakoś specjalnie jej działania. Taka sobie zwykła sól, która pachniała mentolem. I tyle. Wsypywałam to to do jakiejś miseczki moczyłam stopy i tyle. Nic specjalnego. Taki trochę efekt placebo. Cena, dla mnie zbyt wysoka (zapłaciłam 11, 99 w Iwoniczu Zdroju). Nie kupię więcej tego kosmetyku i dobrze, że się skończył.