L'Oreal Paris Rouge Pulp (błyszczyk do ust)

• 5 marca 2008 o 23:38
    A ja dażę wielkim sentymentem
    Nie bardzo go już właściwie pamiętam, wiem, że mama miała taki jasno różowy kolorek tego błyszczyku (ja bym zdecydowanie była za określeniem -pomadka w płynie-), kupiony głównie pod wpływem reklamy z Millą J., urody której do dziś jestem wierną fanką :D Kojarzę, że kolor był ładny, połysk delikatny, miła aplikacja. Opakowanie estetyczne, cena też nie była tragiczna. Wiwlbić będę, bo to pierwszy taki, który pamiętam ;p Jak gdzieś jeszcze znajdę to z pewnością kupię jako powrót do przeszłości :) Używam tego produktu od:nie wiem.. może 1997 lub 9... Ilość zużytych opakowań: 1
  • 29 marca 2007 o 13:21
    Kryjące mazidło
    Kupiłam go i zużyłam dawno temu - bodajże w 2001 roku. Wtedy na rynku nie było wielkiego wyboru błyszczyków. Teraz to dopiero można dostać zawrotu głowy :) Katalog wad tego produktu jest duży: - Fatalny zapach - taki plastikowy. Odrzucał przy każdej aplikacji błyszczyka. -Kolor mocno wnikał w usta (miałam kolor krwistej czerwieni) -Rozmazywał się -Wymagał używania lusterka i wprawnej ręki przy aplikacji -Bardzo intensywny kolor - tak jak pomadka. A przecież to miał być błyszczyk Zalet żadnych nie znalazłam. Tak właściwie to nie był błyszczyk, ale pomadka w płynie lub gloss. Nie lubiłam go i tyle. Używam tego produktu od: męczyłam 1 miesiąc i wyrzuciłam Ilość zużytych opakowań:1
    vintage
    8 maja 2005 o 20:39
    O.K. ale nic wiecej
    Przecietny blyszczyk. Moim zdaniem ma zbyt rzadka konsystencje, latwo nim "wyjechac" poza kontur ust. Niezbyt blyszczy sie na ustach- jak na blyszczyk jest bardzo matowy. Zapach ma ladny, opakowanie rowniez. Gabeczka jest mieciutka, przyjemna w uzyciu. Podsumowujac- dobry blyszczyk, ale bez rewelacji.
    Pomadka
    23 stycznia 2005 o 16:54
    Taki sobie, bez euforii
    Mój pierwszy droższy błyszczyk kupiony pod wpływem reklamy z Millą J., w wieku może 19 lat ? Miałam kolor brązowy ze złotymi dorbinkami. Ładnie wyglądał na ustach, ale szybko się zjadł. Wygodna aplikacja, miękka gąbeczka. Miał u mnie mały przestój, jakoś byłam nim potwornie rozczarowana, bo w reklamie widziałam "cuda", a tu tylko błyszczyk. Więcej go nie kupię, bo już go nie mogę spotakć w sklepie. Są lepsze. Ogólnie średni. Zużyłam 1 całe opakowanie.
    Rena
    9 lipca 2004 o 22:04
    bardzo dobry
    świętny. Zdecydowanie najlepsyz kosmetyk do ust jaki kiedykolwiek mialam. Niestety ciezko dostac go ostatnio w sklepach:( Mialam kolor beżowy, idealnie pasował do mojej urody, świętnie nawilżał usta.