Revolution Beauty (Makeup Revolution) Salvation Palette Paleta cieni do powiek

Makeup Revolution Salvation Palette Welcome to the Pleasuredome Paleta cieni do powiek 18 odcieni

• 19 marca 2019 o 12:57
    Girl Panic
    Uwielbiam Girl Panic za metaliczne róże w najróżniejszych odcieniach i za dwa matowe cienie podchodzące pod brudny fiolet. Sama paletka jest okej, łatwo zbudować kolor, ale trochę się osypuje. No i jak dla mnie kolorystyka jest przecudowna.
    Zalety:
    • Gama barw
    • Jakość
    Ann_ek
    5 stycznia 2019 o 11:31
    Girl Panic
    Posiadam paletę cieni Girl Panic. Była to moja bodajże 3 lub 4 paletka cieni i jest ze mną do tej pory. Ma ona 6 matów i 12 błyszczących cieni. Z matów rzadko korzystam, są niezłe, ale jakoś zwykle wole zbudować kształt oka innymi cieniami. Z tej palety przepadam za błyszczącymi cieniami, które są rewelacyjne na środek powieki, taki błyszczący akcent. Dwa z nich są też świetne do kącików oka. Wszystkie cienie są dobrej jakości, ładnie się blendują i łączą ze sobą, długo utrzymują na powiece (oczywiście zawsze używam bazy pod cienie lub korektora na powieki). Tą paletką można zrobić makijaże zarówno dzienne, jak i wieczorowe. Jest wielozadaniowa. Cena również bardzo przystępna. Opakowanie paletki jest porządne, w środku mamy duże lusterko, przydatne w podróżach. Nie wiem, czy kupię ponownie, bo wystarczy mi ona na baardzo długo, a chciałabym też testować inne. Mogę jednak ją z czystym sumieniem polecić.
    Zalety:
    • trwałość cieni na powiece
    • błyszczące cienie przepięknie wyglądają na powiece
    • porządne opakowanie
    Wady:
    • podobne do siebie kolory
  • 19 sierpnia 2018 o 16:29
    Bardzo przyjemna paletka
    Nie używam jej na co dzień, jednak jak na moje potrzeby jest wystarczająca. Oczywiście nakładam na początek bazę pod cienie, potem same cienie. Można z nich wyczarować różnego rodzaju makijaż - od codziennego po wieczorowy. Dla mnie bomba!
    Zalety:
    • estetyczne pudełko,
    • fajna trwałość
    • ładnie dobrane kolory
  • 31 marca 2018 o 17:03
    Ultimate Colour Chaos Palette
    Dobór kolorów w paletce jest cudowny (tak samo jak ich nazwy). Żywe, szalone barwy idealnie sprawdzą się na letnie festiwale i imprezy. Pigmentacja jest dobra, jeśli nakładamy cienie palcami i na białą bazę. Niestety tracą intensywność przy rozcieraniu, więc trzeba się z nimi trochę pobawić. Nie tworzą plam i nie osypują się. Opakowanie standardowe dla MUR, dość porządne, z lusterkiem, więc można z nim bez obaw podróżować. Dołączona pacynka nie nadaje się raczej do niczego. Ogólnie jestem zadowolona, bo da się nimi zrobić makijaż, a z takich kolorów nie korzystam zbyt często. Na pewno bardziej by mnie zawiodła jakością, gdyby miała być paletą na co dzień.
  • 2 stycznia 2017 o 19:45
    Ultimate Colour Chaos Palette
    Kupiłam chyba najbardziej kolorową z tej serii palet, trochę się zawiodłam. Jakość okrągłych cieni jest fatalna, pigmentacja żadna, mimo, że w opakowaniu wyglądają nieźle. Górne, prostokątne cienie lepsze, chociaż to też zależy od koloru czy dają fajny, napigmentowany efekt, czy nie. Sypią się dość mocno, nie są trwałe. Aplikator załączony do paletki - tragedia.