Matrix Biolage, Fiberstrong Advanced, Intra-Cylane + Bamboo Conditioner Odżywka do włosów osłabionych i delikatnych

5 na 51 opinię

Matrix Biolage Advanced Fiberstrong odżywka wzmacniająca włosy osłabione 1000ml

• 15 listopada 2014 o 10:55
    Idealna seria
    Oceniam działanie odżywki wraz z szamponem z serii. Duet jest wspaniały dla moich bardzo skomplikowanych włosów, które są cieniutkie, przetłuszczone wieczorem a myje rano, ciężko nadać im objętość. A mimo to po porannym stylingu zawsze wyglądają na błyszczące i zdrowe, tylko efekt objętości jest mi ciężko utrzymać. Naprawdę dawno testowana seria mnie tak nie zadowoliła. Powoduje, że moje cienkie włosy są e bardziej pełne życia a zarazem bardzo gładkie. Z reguły osiągam albo suchą objętość, albo oklapniętą gładkość z połyskiem. Tu udaje się osiągnąć oba efekty. Oczywiście nie jest to efekt wow i ludzie się nie pytają co zrobiłam, że mam tak obłędne włosy ale ta seria jest naprawdę lepsza od wielu innych. Standardowo po pół roku używania mimo iż zamiennie efekt przestaje być aż tak wow, więc sięgnę po inną serię Ale na pewno seria FIBERSTRONG jest godna polecenia. Raczej do włosów cienkich, słabych niezbyt zniszczonych. Bardzo wydajne kosmetyki, bezproblemowe, aha i moje mega tłuste włosy wieczorem są całkiem znośne. Odżywka dopieszcza cienkie włosy bez efektów ubocznych jak strąki, szybsze przetłuszczenie, oklap. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: W trakcie litrowych butli